mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Ferne 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-APF Flexibele vloerdelen   |   Kindvriendelijk

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Ferne 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Slijtvast
  • 15 jaar garantie
  • Aangenaam loopgeluid
  • Eenvoudig te reinigen
  • Minder eenvoudig te leggen/lijmen

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Ferne 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Wilt u een PVC vloer met een natuurgetrouw design en ultra lage emissie waarden van organische stoffen kopen? Dan bent u met de mFLOR Authentic Plank Ferne 81031 met afmetingen 121,92 x 18,42 x 0,2 cm helemaal voorzien. Deze mFLOR PVC vloerdelen worden uiterst duurzaam geproduceerd. Bij de Authentic Plank serie van mFLOR is net als in de natuur elke plank uniek. Geen enkele strook heeft dus hetzelfde design. mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar op deze prachtige vloerdelen. De PVC stroken zijn waterbestendig gemaakt in de fabriek waardoor deze vloer uitstekend toe te passen in vochtige ruimten.

De vloer is gemakkelijk te reinigen door het verzegelde vloeroppervlak dat ontstaat na het verlijmen van de vloer. De vloer kan worden gedweild of worden afgenomen met een natte doek. De mFLOR Authentic Plank Ferne 81031 vloerdelen worden in dezelfde categorie geplaatst als speelgoed dat kinderen in hun mond kunnen stoppen. De mFLOR PVC vloeren zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. Om de vloer te voorzien van een extra luxe uitstraling kunt u de PVC stroken afwerken met de voeg strips van mFLOR. Deze voeg strips zijn te vinden in onze webshop. 

De PVC stroken met het unieke Ferne design veroorzaken een comfortabel vloeroppervlak. Gadero bezorgt al haar vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te allen tijden te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een zeer complex karwei. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Ferne 121.92 x 18.42 x 0.25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Ferne 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Flexibele vloerdelen   |   Kindvriendelijk Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW