mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Dolche 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-APD Kindvriendelijk   |   Onderhoudsarm

€ 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Dolche 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 15 jaar garantie
  • Flexibele vloerdelen
  • Waterbestendig

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Dolche 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Wilt u een duurzame vloer met een uniek licht design kopen? Kies dan voor de mFLOR Authentic Plank Dolche 81027 met de afmetingen 121,92 x 18,42 x 0,2 cm. Deze mFLOR PVC prachtige vloerdelen zijn duurzaam geproduceerd. De prachtige rustieke look is bij elke strook uniek. De houtstructuur van de stroken wordt met een natuurgetrouw effect ontwikkeld zodat geen enkele structuur zich twee keer herhaald in uw vloer. Bij huishoudelijk gebruik van deze vloeren biedt mFLOR u 15 jaar garantie, bij projectmatig gebruik is dat 8 jaar. De PVC stroken zijn in de fabriek waterbestendig gemaakt. Dit maakt de vloer niet alleen gemakkelijk te reinigen maar ook toe te passen in vochtige ruimten als de badkamer en de keuken.

De mFLOR Authentic Plank Dolche 81027 vloerdelen hebben een ultra lage emissie van organische stoffen waardoor het binnenmilieu niet wordt verstoort. De PVC stroken van mFLOR worden in dezelfde categorie geplaatst als speelgoed voor kinderen. De mFLOR PVC vloeren zijn zeer geschikt om te leggen op een vloerverwarming of vloerverkoeling. Wilt u de vloerstroken nog eens goed benadrukken? Dan is het mogelijk om de vloerdelen af te werken met de voeg strips van mFLOR. Deze decorstrips zijn tevens te vinden in onze webshop. 

De PVC stroken met het unieke Dolche design veroorzaken een aangenaam loopgeluid. Gadero bezorgt al haar vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te allen tijden te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een zeer complex karwei. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Dolche 121.92 x 18.42 x 0.25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Dolche 121.92 x 18.42 x 0.25 cm Kindvriendelijk   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW