mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sartor 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FLR3005-APSA Sterk PVC   |   Aangenaam loopgeluid

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sartor 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Hoogwaardig PVC
  • Zeer goed waterbestendig
  • Voelbare structuren
  • Makkelijk te reinigen

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sartor 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Deze mFLOR Authentic Plank in de Sartor 81033 kleur is een zeer sterke vloer van hoogwaardig PVC. Deze vloerdelen zijn enorm sterk en duurzaam geproduceerd. Omdat dit van hoogwaardig PVC is, zijn deze vloerdelen prima bestand tegen water en goed te gebruiken in een badkamer of keuken. Dankzij de voelbare structuren wat in Register Embossing wordt genoemd zijn alle patronen goed voel- en zichtbaar. Alle vloeren van mFLOR worden op een wijze geproduceerd waardoor de PVC delen een ultra lage emissie van organische stoffen bevatten. Op deze vloer wordt een garantie van 15 jaar gegeven bij huishoudelijk gebruik, bij projectmatig gebruik wordt dit 8 jaar.  

De Authentic Plank Sartor 81033 is een mooie rustiek donkere PVC vloer. Dit zorgt voor een sfeervol en gezellige ruimte. Ook deze PVC vloer is zo "schoon" dat een kind deze zonder problemen in de mond kan stoppen. De mFLOR PVC vloeren kunnen zonder problemen op een vloerverwarming of vloerverkoeling worden geplaatst. Om de PVC stroken nog eens extra te benadrukken kunt u gebruik maken de voeg strips van mFLOR. Deze decorstrips zijn te vinden in onze webshop. 

De PVC stroken met het unieke Sartor design creëeren een comfortabel vloeroppervlak. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Om de vloer te laten egaliseren kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sartor Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sartor 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Sterk PVC   |   Aangenaam loopgeluid Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW