mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sylvian 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-APS Geschikt voor vochtige ruimten   |   15 jaar garantie

€ 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sylvian 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Flexibele vloerdelen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer realistische voelbare houtstructuren

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sylvian 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Bent u van plan een PVC vloer aan te schaffen? Kijkt u dan eens naar de mFLOR Authentic Plank Sylvian 81014 met afmetingen 121,92 x 18,42 x 0,2 cm. Deze vloer combineert duurzaamheid met een prachtig houten design. De Authentic Plank serie van mFLOR zijn PVC stroken waarbij elke strook uniek is. Niets herhaalt zich net als in bij een echte houten vloer. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. De PVC stroken zijn waterbestendig gemaakt in de fabriek. Door de waterbestendigheid van het PVC wordt er een verzegeld vloeroppervlak veroorzaakt dat eenvoudig is te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. De waterbestendigheid maakt de vloer zeer geschikt om toe te passen in vochtige ruimten zoals een badkamer of keuken.

De mFLOR Authentic Plank Sylvian 81014 zijn op een dergelijke wijze ontwikkeld dat ze een gezond binnenmilieu ondersteunen. Dit komt doordat de stroken een ultra lage emissie van organische stoffen hebben. De PVC vloeren van mFLOR worden in dezelfde categorie geplaatst als speelgoed dat kinderen, zonder schade te veroorzaken, in de mond kunnen stoppen. Deze PVC vloer is geschikt om te leggen in combinatie met een vloerverwarming. Om de vloer nog eens extra af te werken kunt u ervoor kiezen om de PVC stroken af te werken met de voeg strips van mFLOR. Deze decorstrips/voeg strips kunt u terug vinden in onze webshop. 

De PVC stroken met het unieke Sylvian design creëeren een comfortabel vloeroppervlak. Bij het betreden van de vloer wordt er een aangenaam, zacht, loopgeluid ontwikkeld. Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u aan huis. De specialisten van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een vakman. Het egaliseren van de ondervloer is zeer gecompliceerd. U kunt de vloer laten egaliseren door gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sylvian 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Sylvian 121.92 x 18.42 x 0.25 cm Geschikt voor vochtige ruimten   |   15 jaar garantie Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW