mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Verde 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-APV Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm

€ 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Verde 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

  • Kindvriendelijk
  • 15 jaar garantie
  • Aangenaam loopgeluid
  • Strakke dessins
  • Enige expertise is geboden bij het lijmen/leggen

mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Verde 121.92 x 18.42 x 0.25 cm

Wilt u een duurzame vloer kopen van PVC met de look van een houten vloer? Kiest u dan voor de mFLOR Authentic Plank Verde 81013 met afmetingen 121,92 x 18,42 x 0,2 cm. Deze mFLOR PVC vloer is uiterst duurzaam geproduceerd. De Authentic Plank serie van mFLOR biedt u PVC stroken die telkens een andere houtstructuur bevatten. Hierdoor wordt er een natuurgetrouw effect ontwikkeld want ook in de natuur is alles uniek. mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar op deze PVC stroken. De PVC stroken zijn waterbestendig gemaakt. Dit maakt de vloer geschikt om toe te passen in vochtige ruimten als een badkamer of keuken. De vloer is daarnaast gemakkelijk te reinigen.

De mFLOR Authentic Plank Verde 81013 vloerdelen bevatten een ultra lage emissie van organische stoffen. Dit ondersteunt een gezond binnenmilieu. De PVC stroken van mFLOR worden in dezelfde categorie geplaatst als speelgoed dat kinderen in de mond kunnen stoppen. De mFLOR PVC vloeren zijn zeer geschikt om op een vloerverwarming of vloerverkoeling te plaatsen. Voor een extra luxe design kunt u ervoor kiezen om de PVC stroken nog eens extra te benadrukken met de voeg strips van mFLOR. Deze decorstrips/voeg strips zijn tevens te vinden in onze webshop. Bent u in een creatieve bui? Verwerk dan twee verschillende kleuren in de vloer voor een waanzinnig sloophout effect. 

De PVC stroken met het unieke Verde design creëren een aangenaam loop geluid. Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u aan huis. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is zeer gecompliceerd. U kunt de vloer laten egaliseren door gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Verde 121,92 x 18,42 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Plank Verde 121.92 x 18.42 x 0.25 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW