mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Anthracite 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-ESA Grote robuuste tegels   |   Modern dessin

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

€ 44,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Anthracite 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers
  • Sterke robuuste tegels
  • 15 jaar garantie
  • Waterbestendig

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Anthracite 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Met de mFLOR Estrich Stone collectie wordt het nabootsen van een stenen vloer een eitje. De strakke en levensechte tegels in de donkere 59213 kleur zorgen voor een waanzinnig industrieel resultaat. De tegels met een afmeting van 60,96 x 60,96 x 0,25 cm moeten worden gelijmd op de ondervloer. Het voordeel hiervan is dat het een strak ogende vloer wordt. Het nadeel is dat het lijmen en egaliseren van de ondergrond een specialistische klus is. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. 

mFLOR Estrich Stone met de industriele designs en de subtiele profielen zorgen voor een levensechte afwerking. De vloeren zien en voelen aan als echte tegels. De luxe tegels zijn uitgevoerd met een strakke toplaag van polyurethaan en een slijtlaag van 0,55 mm. Dankzij deze luxe combinatie kan de vloer een heleboel loop activiteiten aan. Deze vloer is dus ruimschoots geschikt voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Met de voegstrips kunt u een mooie industriele tegel vloer creëeren met een natuurgetrouw uiterlijk. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Zoals eerder genoemd raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende betaalbare oplossingen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Anthracite 60,96 x 60,96 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Anthracite 60,96 x 60,96 x 0,25 cm Grote robuuste tegels   |   Modern dessin Op voorraad
€ 44,55 Per m2 incl. BTW