mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-ESBR Grote robuuste tegels   |   Lange levensduur

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

  • Goede kwaliteit PVC
  • Sterke slijtlaag van 0,55mm
  • Makkelijk te reinigen
  • Zeer goed bestand tegen vocht

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Met de mFLOR Estrich Stone collectie wordt het nabootsen van een stenen vloer een eitje. De strakke en levensechte tegels in de bruine 59212 kleur zorgen voor een waanzinnig industrieel resultaat. De tegels met een afmeting van 60,96 x 60,96 x 0,25 cm moeten worden gelijmd op de ondervloer. Het voordeel hiervan is dat het een strak ogende vloer wordt. Het nadeel is dat het lijmen en egaliseren van de ondergrond een specialistische klus is. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. 

Deze grandioze PVC tegels van mFLOR zijn in het productieproces super waterbestendig gemaakt. Deze vloer is dus goed te plaatsen in vochtige ruimten zoals een keuken of badkamer. Ook zijn deze tegels goed te leggen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Met de voegstrips/decorstrips zijn er veel creatieve mogelijkheden beschikbaar. Denk aan het nabootsen van een stenen of plavuizen vloer met voegen. Dat de kwaliteit van deze vloer hoog is wordt nog eens bevestigd door het feit dat mFLOR vloeren door de jaren heen te vinden zijn in verschillende restaurants, vakantieparken en winkels. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Zoals eerder genoemd raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende betaalbare oplossingen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm Grote robuuste tegels   |   Lange levensduur Op voorraad
€ 44,55 Per m2 incl. BTW