Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-ESBR
Grote robuuste tegels
Lange levensduur
mflor_estrichstone_brown_59212_perspective
mflor_estrichstone_brown_sfeer
mflor_estrich_stone_59212_brown_detail
Per m2

44,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
60,96 cm
Breedte
60,96 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Goede kwaliteit PVC

  • Sterke slijtlaag van 0,55mm

  • Makkelijk te reinigen

  • Zeer goed bestand tegen vocht

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
60,96 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
60,96 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Brown 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Zoekt u mooie composiet vlonderplanken voor een lage prijs? Met de composiet vlonderplank van Tuindeco legt u snel en eenvoudig een vlonderterras tegen een lage prijs. De WPC vlonderplank bestaat voor 60% uit hout en voor 40% uit kunststof. Tevens zijn de 21 mm dikte holkamer composiet vlonderplanken van Tuindeco 100% recyclebaar. De composiet terrasplank is dubbelzijdig te monteren met aan de ene zijde 9 kleine groeven en en de andere zijde een fijne ribbel.

De koffiebruin donker bruin gekleurde composiet vlonderplank van Tuindeco is 2.1 cm dik, 15 cm breed en 400 cm lang. Met de onderliggers, eindkappen en bevestigingsmaterialen van Tuindeco is het leggen van een composiet vlonderterras een eenvoudige klus. De WPC vlonderplank is ook te bestellen als een >all-in vierkante meter pakket. Het complete composiet vlonderterras bestaat uit a-keuze liggers, vlonderplanken, clips en schroeven.

Tips voor het leggen van composiet vlonderplanken

Bij de montage van uw composiet terras dient u 30 cm tussenruimte aan te houden tussen de liggers. De composiet onderliggers dienen met slagpluggen op een stevige ondergrond te worden bevestigd. Zware stenen tegels zijn een uitstekend fundament voor uw composiet vlonder terras Kies voor rubberen tegeldragers met daarom de liggers voor montage op dakterrassen en balkons.

Ook moet u bij het plaatsen van de composiet terrasplanken rekening houden met een krimp en uitzetting van het composiet. Een ruimte van 0.5 cm tussen elke plank dient te worden aangehouden dankzij de bijbehorende clips. Bij het kops doorleggen van de WPC vlonderdelen dient u een tussenruimte van 1 cm aan te houden en elk eindstuk op een eigen ligger te leggen.

Deze kunststof vlonder dekdelen hebben een holle kamerstructuur en kunnen vollopen met water. Door bij het leggen van de Tuindeco composiet vlonderplanken rekening te houden met een afschot van 2% kan regenwater en condens weg lopen. Een eindkap op beide uiteinden helpt ook voorkomen dat de composiet vlonderplanken vollopen.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.

Bijbehorend bij dit product