mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-ESG 15 jaar garantie   |   Ultra schoon PVC

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

  • Levensecht stenen dessin
  • Mooie vierkante tegels
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Hoge kwaliteit PVC

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Met de mFLOR Estrich Stone collectie wordt het nabootsen van een stenen vloer een eitje. De strakke en levensechte tegels in de grijze 59211 kleur zorgen voor een waanzinnig industrieel resultaat. De tegels met een afmeting van 60,96 x 60,96 x 0,25 cm zijn de zogehete "Glue Down" vloerdelen van mFLOR. Deze vloerdelen moeten dus worden gelijmd op de ondervloer. Het voordeel hiervan is dat het een strak ogende vloer wordt. Het nadeel is dat het lijmen en egaliseren van de ondergrond een specialistische klus is. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. 

De PVC tegels zijn waterbestendig en dus geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken. Het reinigen van deze vloer eist dus niet veel inspanning. De tegels van mFLOR zijn ook uitgerust van een sterke toplaag van polyurethaan. Samen met de slijtlaag van 0,55 mm gaat deze tegelvloer enorm lang mee. Het loopcomfort is echt grandioos en de vloer voelt zelfs warm aan, ook zonder vloerverwarming. Het aangename loopgeluid zorgt ervoor dat u zich in alle rust kunt voortbewegen op deze ijzersterke PVC tegel vloer. Om nog een extra tintje te geven aan deze tegel vloer kunt u gebruik maken van de mFLOR decor/voegstrips. Een PVC vloer met levensechte voegen is dus binnen handbereik. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Zoals eerder genoemd raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende betaalbare oplossingen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Estsrich Stone Grey 59211 Perspective mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Ultra schoon PVC Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW