mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Light Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-ESLG Trendy design   |   Sterke robuuste tegels

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Light Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

  • Royale afmetingen
  • Duurzame materialen zonder weekmakers
  • Draagt bij aan een milieubewust binnenklimaat
  • Lange garantie van 15 jaar

mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Light Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm

Met de mFLOR Estrich Stone Light Grey is er een mooie PVC tegel met een natuurgetrouw design beschikbaar. Met de royale afmeting van 60,96 x 60,96 x 0,25 cm is een levensechte tegelvloer te plaatsen. Door de verlijmde manier van plaatsen wordt er een verzegeld oppervlak gecreëerd waardoor de waterbestendigheid van deze vloer erg hoog is, daarom is deze vloer te plaatsen in vochtige ruimtes. Deze moderne witte tegels zijn dus in elke ruimte van het huis te plaatsen. Zo kunt u in elke kamer genieten van een PVC tegelvloer. 

mFLOR Estrich Stone 59221 Light Grey met een industrieel design en subtiele profielen zorgen voor een levensechte afwerking. Deze moderne tegels zijn uitgevoerd met een sterke toplaag van polyurethaan en een slijtlaag van 0,55 mm. Dankzij deze luxueuze combinatie is de vloer bestand tegen extreem veel loop activiteit. Een erg sterke vloer die prima geschikt is voor huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Met de voegstrips kunt u een mooie industriele tegel vloer creëeren met een enorm realistisch uiterlijk. Bekijk de foto's hierboven om het effect te zien van de mFLOR voegstrips/decorstrips. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zoals eerder genoemd raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende voordelige mogelijkheden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Light Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Estrich Stone Light Grey 60,96 x 60,96 x 0,25 cm Trendy design   |   Sterke robuuste tegels Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW