Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Alphin 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-FA
Industrieel design
Comfortabel vloeroppervlak
mflor_fonteyn_41616_alphin_perspective
mflor_fonteyn_41616_alphin_frontal
mflor_fonteyn_alphin_41616_detail
Per m2

44,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
91,44 cm
Breedte
91,44 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer schoon PVC zonder weekmakers

  • Onwijs grote tegels

  • Sterke toplaag van polyurethaan

  • Geschikt voor huishoudelijk en licht industrieel gebruik

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
91,44 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
91,44 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Alphin 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

De nieuwe Fonteyn tegel serie van target="" mFLOR onderscheidt zich door de onwaarschijnlijk grote afmetingen van 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. De vloer tegels zijn op dusdanige manier geproduceerd dat er geen weekmakers aan te pas komen. Ook wordt alleen het aller schoonste PVC gebruikt. Een kind zou dit PVC zo in de mond kunnen stoppen zonder dat er enge schadelijke stoffen vrij komen. De toplaag van polyurethaan is ongekend sterk en in combinatie met de slijtlaag van 0,55 mm gaan deze tegels ontzettend lang mee.

De Fonteyn 41616 Alphin zijn grote robuuste tegels in een mooie beige kleur. De subtiele kleur eigenschappen kenmerkt deze tegel. Het mFLOR PVC is standaard waterbestendig en is dus goed te gebruiken in vochtige ruimtes. Hierdoor is de vloer ook makkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een dweil of natte doek. Deze delen zijn zeer geschikt om gebruikt te worden in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling.

De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze >PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tevens bezorgd Gadero deze robuuste PVC tegels gratis bij u thuis!