mFLOR PVC Vloer Fonteyn Barle 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-FB Hoogwaardig PVC   |   Voelt zacht aan de voeten

Adviesprijs
€ 44,55 € 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Fonteyn Barle 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

  • Groot formaat voor zeer realistisch resultaat
  • Sterke toplaag van polyurethaan
  • Eco-vriendelijk gefabriceerd zonder weekmakers
  • Aangenaam loopgeluid

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Barle 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

De nieuwe Fonteyn tegel serie van mFLOR onderscheidt zich door de enorme afmetingen van 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. Een duurzame en super realistische tegel vloer van hoogwaardig PVC is nu haalbaar dankzij mFLOR. PVC is een fantastisch product met vele voordelen. Het hoogwaardige PVC is zeer duurzaam geproduceerd zonder weekmakers. mFLOR heeft op haar PVC ook hetzelfde keurmerk ontvangen als kunststof kinderspeelgoed. Er zitten dus geen stoffen in die schadelijk zijn voor de mens. Dit draagt natuurlijk bij aan een schoon en milieubewust huishouden. 

De Fonteyn 41612 in de Barle kleur tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Tevens zorgt de waterbestendigheid van de vloerdelen dat de vloer gemakkelijk is te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. Doordat deze tegels een sterke toplaag hebben van polyurethaan gaan deze tegel vloerdelen ontzettend lang mee. Daarom is deze vloer ook geschikt voor zowel huishoudelijk als licht industrieel loopgebruik. In combinate met de mFLOR voegstrips/decorstrips zijn er verschillende designs te creëeren. Het is dus mogelijk om de tegels nog groter te laten ogen dan dat ze al zijn. 

De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook bezorgen wij deze vloer tegels gratis bij u aan huis of bedrijf. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Fonteyn PVC Barle Perspective mFLOR PVC Vloer Fonteyn Barle 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Hoogwaardig PVC   |   Voelt zacht aan de voeten Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW