mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corfe 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-FC Grote robuuste tegels   |   Geen weekmakers

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corfe 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

  • Grote robuuste tegels
  • Sterke polyurethaan beschermlaag
  • Eco-vriendelijk gefabriceerd zonder weekmakers
  • Heel makkelijk te reinigen

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corfe 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

De nieuwe Fonteyn tegel serie van mFLOR onderscheidt zich door de enorme afmetingen van 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. Een duurzame en super realistische tegel vloer van hoogwaardig PVC is nu haalbaar dankzij mFLOR. PVC is een fantastisch product met vele voordelen. De tegels worden standaard waterbestendig geproduceerd met een super sterke beschermlaag. Hierdoor zijn deze tegels ook geschikt voor vochtige ruimtes. Dankzij de fijne samenstelling van het product kunt u optimaal genieten van het zachte loopgeluid en fijne loopcomfort. PVC is al geluiddempend en in combinatie met een goede ondervloer is er de mogelijkheid om veel loopgeluid weg te nemen. 

De Fonteyn 41611 in de Corfe kleur tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Tevens zorgt de waterbestendigheid van de vloerdelen dat de vloer gemakkelijk te reinigen is door bijvoorbeeld te dweilen. De hoge slijtvastheid van de PVC stroken maakt dat u met deze vloer een product in huis haalt waar u nog jaren mee vooruit kunt. Het A-merk mFLOR biedt u dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC tegel vloer. 

Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corfe Perspective mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corfe 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Grote robuuste tegels   |   Geen weekmakers Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW