Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corrie 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-FCO
15 jaar garantie
Moderne vloer tegels
mflor_fonteyn_41615_corrie_perspective
mflor_fonteyn_corrie_sfeer
mflor_fonteyn_41615_corrie_frontal
mflor_fonteyn_corrie_41615_detail
Per m2

44,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
91,44 cm
Breedte
91,44 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling

  • Makkelijk schoon te maken

  • Dempend loopgeluid

  • Uitzonderlijk sterke slijtlaag van 0,55mm

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
91,44 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
91,44 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Corrie 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

De nieuwe Fonteyn tegel serie van mFLOR onderscheidt zich door de onwijs grote afmetingen van 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. Alle vloerdelen van mFLOR worden zonder weekmakers geproduceerd. Deze vloerdelen zijn daarom net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Er komen dus geen schadelijke stoffen vrij wanneer een kind dit in de mond zou stoppen. Hierdoor zijn de vloeren van mFLOR zeer populair in de huishoudelijke kringen. Ook draagt dit bij aan een bewuste en gezonde leefomgeving. Een voordeel van PVC is dat het materiaal zelf al geluiddempend is. In gebruik met een goede ondervloer is er dus de mogelijkheid om veel loopgeluid weg te nemen.

De Fonteyn 41615 in de Corrie kleur tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Tevens zorgt de waterbestendigheid van de vloerdelen dat de vloer gemakkelijk is te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. Doordat deze tegels een sterke toplaag hebben van polyurethaan gaan deze tegel vloerdelen ontzettend lang mee. Daarom is deze vloer ook geschikt voor zowel huishoudelijk als licht industrieel loopgebruik. In combinate met de mFLOR voegstrips/decorstrips zijn er verschillende designs te creëeren. Het is dus mogelijk om de tegels nog groter te laten ogen dan dat ze al zijn.

De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precieze onderneming. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij bezorgen deze robuuste vloer tegels gratis bij u thuis.

Bijbehorend bij dit product