mFLOR PVC Vloer Fonteyn Haddeo 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-FH Uitzonderlijk grote tegels   |   Comfortabel vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Fonteyn Haddeo 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling
  • Makkelijk schoon te maken
  • Dempend loopgeluid
  • Uitzonderlijk sterke slijtlaag van 0,55mm

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Haddeo 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

De nieuwe Fonteyn tegel serie van mFLOR onderscheidt zich door de enorme afmetingen van 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. De Fonteyn 41613 in de Haddeo kleur tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Tevens zorgt de waterbestendigheid van de vloerdelen dat de vloer gemakkelijk is te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. Doordat deze tegels een sterke toplaag hebben van polyurethaan gaan deze tegel vloerdelen ontzettend lang mee. Daarom is deze vloer ook geschikt voor zowel huishoudelijk als licht industrieel loopgebruik. In combinate met de mFLOR voegstrips/decorstrips zijn er verschillende designs te creëeren. Het is dus mogelijk om de tegels nog groter te laten lijken dan dat ze al zijn. 

Alle vloerdelen van mFLOR worden eco-vriendelijk zonder weekmakers geproduceerd. Deze vloerdelen zijn daarom net zo veilig als kuntstof kinderspeelgoed. Er komen dus geen schadelijke stoffen vrij wanneer een kind dit in de mond zou stoppen. Hierdoor zijn de vloeren van mFLOR zeer populair in de huishoudelijke kringen. Ook draagt dit bij aan een bewuste en gezonde leefomgeving. Een voordeel van PVC is dat het materiaal zelf al geluiddempend is. In gebruik met een goede ondervloer is er dus de mogelijkheid om veel loopgeluid weg te nemen.  

De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tevens bezorgen wij deze robuuste PVC tegels gratis bij u aan huis of bedrijf!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Fonteyn Haddeo 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Fonteyn Haddeo 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Uitzonderlijk grote tegels   |   Comfortabel vloeroppervlak Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW