Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-IOC
Zacht loopgeluid
Geschikt voor vloerverwarming
mflor_authentic_lake_perspective_83322_derwent
mflor_authentic_lake_perspective_83322_derwent_0
mflor_authentic_lake_83322_derwent_detail
Per m2

50,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
150 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Toepasbaar in keuken of badkamer

  • Ondersteund een gezond binnenmilieu

  • Kindvriendelijk

  • Levensechte houtstructuren

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm

Een modern design met een natuurgetrouwe uitstraling. Dat zijn de kernwoorden die passen bij de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent. Deze vloer bestaat uit een grijsbruin design en PVC dat een ultra lage emissie heeft van organische stoffen. Deze PVC stroken zijn dus van hoge kwaliteit. Dit maakt de vloer niet alleen van hoge kwaliteit maar ook zeer kindvriendelijk. Ondanks dat dit PVC is, lijken en voelden de vloerdelen als echt hout. Dit komt doordat de vloerdelen zijn afgewerkt met Register Embossing. Daar boven op komt nog eens het feit dat deze PVC vloerdelen ook uiterst geschikt zijn om te leggen op een vloerverwarming of vloerverkoeling.

De waterbestendig gemaakte PVC stroken van de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent zijn ook toepasbaar in bijvoorbeeld een keuken of zélfs een badkamer. Deze vloerdelen zijn onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen door even te dweilen of te stoffen. Om de vloer nog een extra luxe uiterlijk te geven kunt u aansluitend aan de PVC stroken decorstrips verlijmen. Deze decorstrips kunt u vinden in onze webshop.

De PVC stroken zijn voorzien van een slijtlaag met een zeer hoge slijtvastheid. Dit maakt dat u met de mFLOR PVC vloer jaren vooruit kunt. mFLOR biedt u dan ook een garantie van 15 jaar. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. U kunt hiervoor gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen!