mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOC Zacht loopgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Toepasbaar in keuken of badkamer
  • Ondersteund een gezond binnenmilieu
  • Kindvriendelijk
  • Levensechte houtstructuren

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm

Een modern design met een natuurgetrouwe uitstraling. Dat zijn de kernwoorden die passen bij de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent. Deze vloer bestaat uit een grijsbruin design en PVC dat een ultra lage emissie heeft van organische stoffen. Deze PVC stroken zijn dus van hoge kwaliteit. Dit maakt de vloer niet alleen van hoge kwaliteit maar ook zeer kindvriendelijk. Ondanks dat dit PVC is, lijken en voelden de vloerdelen als echt hout. Dit komt doordat de vloerdelen zijn afgewerkt met Register Embossing. Daar boven op komt nog eens het feit dat deze PVC vloerdelen ook uiterst geschikt zijn om te leggen op een vloerverwarming of vloerverkoeling.  

De waterbestendig gemaakte PVC stroken van de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent zijn ook toepasbaar in bijvoorbeeld een keuken of zélfs een badkamer. Deze vloerdelen zijn onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen door even te dweilen of te stoffen. Om de vloer nog een extra luxe uiterlijk te geven kunt u aansluitend aan de PVC stroken decorstrips verlijmen. Deze decorstrips kunt u vinden in onze webshop.

De PVC stroken zijn voorzien van een slijtlaag met een zeer hoge slijtvastheid. Dit maakt dat u met de mFLOR PVC vloer jaren vooruit kunt. mFLOR biedt u dan ook een garantie van 15 jaar. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. U kunt hiervoor gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Derwent 150 x 22,86 x 0,25 cm Zacht loopgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 50,35 Per m2 incl. BTW