mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Grafham 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOGA Duurzaam geproduceerd   |   Comfortabel vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 55,95 € 53,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Grafham 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Register Embossing
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluiddempend

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Grafham 150 x 22,86 x 0,25 cm

mFLOR is een fabrikant gespecialiseerd in hoogwaardige PVC vloeren die niet alleen heel duurzaam, maar ook heel veilig zijn. Uiteraard is dit terug te zien in de samenstelling van het product. Door de strenge veiligheidsvoorschriften die mFLOR hanteert, is het materiaal net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed. Dit draagt bij aan een veilige en gezonde leefomgeving voor ouder en kind.

De Authentic Lake serie van mFLOR kenmerkt zich door de lange PVC stroken. Daar waar de Authentic Oak en Plank een lengte hebben van van 121,92 cm is de Authentic Lake 150 cm lang. De lange stroken zorgen voor een robuust en een zeer natuurgetrouw uiterlijk. Door de fijne structuren ziet en voelt de vloer aan als echt hout. Zoals misschien wel gewent van PVC vloeren zijn ook deze delen zeer waterbestendig en dus geschikt voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. Over de kwaliteit van deze vloer valt niet te twisten. Dankzij de sterke toplaag van 0,55mm is deze vloer zeer geschikt voor zwaar projectmatig als licht industrieel gebruik. Wilt u deze vloer leggen in combinatie met een vloerverwarming of verkoeling? Geen probleem. Deze vloer is daarvoor zeer geschikt.

De PVC stroken hebben een hoge slijtvastheid. Dit veroorzaakt een duurzame vloer waar u lang van kunt genieten. mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar bij huishoudelijk gebruik en 8 jaar bij projectmatig gebruik. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een specialist. U kunt hiervoor gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Grafham 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Grafham 150 x 22,86 x 0,25 cm Duurzaam geproduceerd   |   Comfortabel vloeroppervlak Op voorraad
€ 53,25 Per m2 incl. BTW