mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOG Eenvoudig te onderhouden   |   Zacht loopgeluid

€ 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Waterbestendig
  • Duurzame materialen
  • Voelbare houtstructuren
  • Onderhoudsarm
  • Het leggen en egaliseren vergt enige expertise

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere 150 x 22,86 x 0,25 cm

Houdt u van kwaliteit en duurzaamheid? Kies dan voor de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere met afmetingen 150 x 22,86 x 0,25 cm. Tijdens het productieproces worden de PVC stroken van de Authentic Lake serie dusdanig geproduceerd dat de emissie van vluchtige organische stoffen ultra laag zijn. Hierdoor wordt het binnenmilleu van de ruimte waar de vloer in wordt gelegd niet negatief beïnvloed. Deze vloer is uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. 

De PVC Vloerdelen van mFLOR zijn waterbestendig gemaakt. Dit maakt de vloerdelen in deze kleurstelling uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimtes. U kunt deze donkerbruin gekleurde vloerdelen dus zonder problemen toepassen in de badkamer of keuken. Het reinigen van de vloer is een eenvoudig klus doordat de vloer bijvoorbeeld gedweild kan worden. De vloerdelen zorgen voor een aangenaam, zacht loopgeluid. De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. mFLOR biedt u daarnaast een garantie van 15 jaar bij huishoudelijk en 8 jaar bij industrieel gebruik over deze donkere PVC stroken. Dit toont nog eens aan dat men u een hoogstaande kwaliteitsvloer aanbiedt.

Wij, de vloerspecialisten van Gadero, raden u ten strengste aan om de vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het is namelijk van groot belang dat de vloer op een egale ondergrond wordt gelegd. Om dit te realiseren kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag vrijblijvend voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. In samenwerking met u hopen wij tot een resultaat te komen waar u nog jaren mee vooruit kunt!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Windermere 150 x 22,86 x 0,25 cm Eenvoudig te onderhouden   |   Zacht loopgeluid Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW