Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-IOK
15 jaar garantie
Waterbestendig
mflor_authentic_lake_perspective_83319_ullswater
mflor_authentic_lake_perspective_83319_ullswater_0
mflor_authenticlake_ullswater_sfeer_1
mflor_authentic_lake_83319_ullswater_detail
Per m2

50,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
150 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Comfortabel vloeroppervlak

  • Intense kleurstelling

  • Onderhoudsarm

  • Levensechte structuren

  • Het leggen eist enige nauwkeurigheid

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
22,86 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater 150 x 22,86 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een duurzaam vloeroppervlak met een unieke kleurstelling? Dan is de >mFLOR PVC Vloer Authantic Lake Ullswater de ideale vloer voor u! De prachtige eiken houtstructuur in de donkere kleur zorgt voor een prachtig warm effect. Daarnaast is de PVC vloer van mFLOR zeer duurzaam geproduceerd. De vloer ondersteunt een gezond binnenmilieu. De PVC stroken zijn zelfs zo kindvriendelijk dat uw kind de vloer zelfs zonder problemen in de mond zou kunnen stoppen. Daarbij zijn de emissie waarden van vluchtige organische stoffen ultra laag.

De mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Ullswater is zeer geschikt om te leggen op een vloerverkoeling of vloerverwarming. Doordat de PVC stroken waterbestendig zijn gemaakt is deze PVC vloer ook uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Om u de PVC vloerdelen nog eens extra te benadrukken kunt u Decorstrips toevoegen aan de vloer. Deze zijn tevens te vinden in onze webshop. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is ervoor gezorgd dat de vloer eenvoudig is te reinigen. U kunt de vloer bijvoorbeeld zonder problemen dweilen. Door Register Embossing zijn de structuren erg goed voelbaar. Zo lijkt het net alsof u echt hout voelt.

De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een zacht loopgeluid te veroorzaken. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar over deze PVC stroken. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze >PVC verlijm legservice. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.