mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-IOT Comfortabel vloeroppervlak   |   Onderhoudsarm

Adviesprijs
€ 55,95 € 50,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm

  • Geluiddempend
  • Zeer slijtvast
  • Gratis thuisbezorgd
  • Voelbare houtstructuren

mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm

Is een licht grijs eiken PVC vloer met een hoge kwaliteit wat u zoekt? Dan bent u met mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland voorzien. De PVC stroken met een ultra lage emissie van organische stoffen ondersteunen een gezond binnenmilieu. De vloerdelen zijn zelf door een kind in zijn of haar mond te stoppen zonder dit ook maar een enkel probleem oplevert. Dit maakt de vloer zeer kindvriendelijk. Deze PVC vloer is ook uitermate goed te plaatsen op een vloerverkoeling of vloerverwarming. 

De PVC stroken van mFLOR zijn in de fabriek waterbestendig gefabriceerd. Dit betekent dat de mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland ook uitstekend is te toe te passen in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw keuken of badkamer. De waterbestendige stroken zorgen er samen met de slijtvastheid voor dat u jaren vooruit kunt met deze PVC vloer. De vloer is eenvoudig te reinigen door de vloer af te nemen met een natte doek of de vloer te dweilen. Wilt u uw PVC vloer een extra luxe uitstraling geven? Dan kunt u ervoor kiezen om de vloer te leggen in combinatie met de voegstrips die wij aanbieden in onze webshop.

Het A-merk mFLOR is bereidt om u een garantie van 15 jaar te bieden op deze vloerdelen. Dit onderstreept nog maar eens dat de PVC vloerdelen van mFLOR van hoge kwaliteit zijn. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te laten leggen door een vakman. Het egaliseren van de ondervloer is namelijk van groots belang voor een optimaal resultaat en egale vloer. U kunt hiervoor gebruik maken van de PVC verlijm legservice die wij u aanbieden. Heeft u nog vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm Sfeer mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Rutland 150 x 22,86 x 0,25 cm Comfortabel vloeroppervlak   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 50,45 Per m2 incl. BTW