mFLOR PVC Vloer Nuance Champagne 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-NC Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Nuance Champagne 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

  • Modern design
  • Hoge kwaliteit PVC
  • Duurzaam geproduceerd zonder weekmakers
  • Onderhoudsvriendelijk

mFLOR PVC Vloer Nuance Champagne 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

Met de Nuance serie breidt mFLOR haar PVC tegel collectie aanzienlijk uit. Deze tegels zijn voorzien van een natuurgetrouw stenen tegel design. Ook zijn tegels zeer comfortabel en handig in gebruik. De tegels hebben namelijk een aangenaam loopoppervlak en zijn heel makkelijk te reinigen. De afmetingen van 91,44 x 45,72 x 0,25 cm zorgen voor een robuust en realistisch oppervlak. Om deze vloeren helemaal af te werken kunt u gebruik maken van de mFLOR voegstrips, zo lijkt de vloer op een echte stenen tegel vloer, maar dan met de voordelen van PVC. 

Met de sterke toplaag van polyurethaan en de slijtlaag van 0,55 mm kan er lekker veel gelopen worden op deze tegels. Dit zult u namelijk veel doen omdat deze tegels ontzettend fijn aanvoelen. Een groot voordeel van PVC is dat het geluiddempend is, dit zorgt voor een aangenaam loopgeluid. Deze vloertegels zijn waterbestand en kunnen dus prima geplaatst worden in een keuken of badkamer. Heeft u vloerverwarming of vloerverkoeling? Geen probleem, deze tegels zijn daar uitermate geschikt voor. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het verlijmen en egaliseren echt een specialistische klus is, adviseren wij gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende betaalbare oplossingen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Nuance Champagne 91,44 x 45,72 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Nuance Champagne 91,44 x 45,72 x 0,25 cm Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW