Solcora PVC Vloer Nuance Charcoal 90,7 x 45 x 0,45 cm

Productnummer: FL3005-SNC 15 jaar garantie   |   Ultra schoon PVC

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

Adviesprijs
€ 48,95 € 40,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Solcora PVC Vloer Nuance Charcoal 90,7 x 45 x 0,45 cm

  • Zeer natuurlijke stenen uiterlijk
  • Sterke slijtlaag
  • Lange garantie van 15 jaar
  • Zeer waterbestendig

Solcora PVC Vloer Nuance Charcoal 90,7 x 45 x 0,45 cm

De mFLOR Solcora Nuance 55719 Charcoal is een zeer veelzijdige PVC tegel van uitmuntende kwaliteit. De tegels zijn zonder weekmakers en eco-vriendelijk gefabriceerd. De zwarte uitvoering is een moderne luxe tegel die toe te passen is in zowel een industriele woonstijlen als in de rustigere woonstijlen. Deze mFLOR tegel kenmerkt zich door de grote afmetingen van 90,7 x 45 x 0,45 cm. Dankzij deze afmetingen wordt er een stoer en robuust oppervlak gecreëerd. 

De tegels van de Nuance serie zijn allemaal waterbestand gemaakt tijdens het geavanceerde productieproces waardoor deze vloer prima te plaatsen is in een badkamer of keuken. De sterke toplaag van polyurethaan is erg sterk en kan dus veel loopactiviteit verdragen. Deze vloer is zeer praktisch in huishoudelijk gebruik, de vloer is namelijk ontzettend sterk en is erg onderhoudsarm. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het leggen van deze vloer gelijk is aan het plaatsen van een laminaat vloer, moet hier ook een PVC geschikte ondervloer voor gebruikt worden. Door de extra sterke en unieke Power Click Systeem is het leggen van deze vloer kinderspel. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Nuance Black 91,44 x 45,72 x 0,25 cm Perspective Solcora PVC Vloer Nuance Charcoal 90,7 x 45 x 0,45 cm 15 jaar garantie   |   Ultra schoon PVC Op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!