Logo Gadero
service

Solcora Click PVC Vloer Nuance Charcoal 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

Productnummer
FL3005-SNC
15 jaar garantie
Ultra schoon PVC
mflor_nuance_54442_black_perspective
mflor_nuance_black_54442_detail
Per m2

56,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
91,44 cm
Breedte
45,72 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zeer natuurlijke stenen uiterlijk

  • Sterke slijtlaag

  • Lange garantie van 15 jaar

  • Zeer waterbestendig

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Zwart
Lengte
91,44 cm
Dikte
0,7 cm
Breedte
45,72 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Solcora Click PVC Vloer Nuance Charcoal 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

De mFLOR Solcora Nuance 55719 Charcoal is een zeer veelzijdige PVC tegel van uitmuntende kwaliteit. De tegels zijn zonder weekmakers en eco-vriendelijk gefabriceerd. De zwarte uitvoering is een moderne luxe tegel die toe te passen is in zowel een industriele woonstijlen als in de rustigere woonstijlen. Deze mFLOR tegel kenmerkt zich door de grote afmetingen van 91,44 x 45,72 x 0,7 cm. Dankzij deze afmetingen wordt er een stoer en robuust oppervlak gecreëerd.

De tegels van de Nuance serie zijn allemaal waterbestand gemaakt tijdens het geavanceerde productieproces waardoor deze vloer prima te plaatsen is in een badkamer of keuken. De sterke toplaag van polyurethaan is erg sterk en kan dus veel loopactiviteit verdragen. Deze vloer is zeer praktisch in huishoudelijk gebruik, de vloer is namelijk ontzettend sterk en is erg onderhoudsarm.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het leggen van deze vloer gelijk is aan het plaatsen van een laminaat vloer, moet hier ook een PVC geschikte ondervloer voor gebruikt worden. Door de extra sterke en unieke Power Click Systeem is het leggen van deze vloer kinderspel. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten!