mFLOR PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-NDEB Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

  • Zeer onderhoudsarm
  • Slijtlaag van 0,55 mm
  • Sterke toplaag van polyurethaan
  • Lange garantie van 15 jaar

mFLOR PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,25 cm

De Nuance is de nieuwe tegel collectie van de PVC vloeren fabrikant mFLOR. Met een afmeting van 91,44 x 45,72 x 0,25 cm zijn het grote robuuste tegels. Uiteraard zijn ook deze tegels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door de grijze uitstraling met blauw tinten is deze tegel veel te vinden in de industriële inrichtingen. Ook in de wat rustigere stijlen doet deze tegel het goed. Alle vloeren van mFLOR worden eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Het productieproces van mFLOR is zo geavanceerd dat de uitstoot van organische stoffen zeer laag is. In alle opzichten worden deze tegels zeer duurzaam geproduceerd. 

Ook deze tegels zijn erg goed tegen water bestand. Daarom zijn deze tegels ook goed te gebruiken in vochtige ruimten zoals een badkamer of keuken. Dankzij de 0,55 mm slijtlaag en de sterke toplaag van polyurethaan kan deze vloer intens veel loopgebruik verdragen. Het voordeel van deze tegels is dat ze zeer onderhoudsarm zijn. Een keer dweilen of stofzuigen is meer dan genoeg. Met de decor/voegstrips zijn er mooie realistiche patronen te realiseren. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het verlijmen en egaliseren echt een specialistische klus is, adviseren wij gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende betaalbare oplossingen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,25 cm mFLOR PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,25 cm Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW