mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Pippuria 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-BCP Geschikt voor vloerverwarming   |   0,55 mm slijtlaag

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Pippuria 150 x 23 x 0,25 cm

  • Eco-vriendelijke geproduceerd
  • Geen weekmakers
  • Super sterk PVC
  • Comfortabel loopoppervlak

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Pippuria 150 x 23 x 0,25 cm

Wilt u een prachtige PVC vloer kopen waar u nog jaren van kunt genieten? Kiest u dan voor de mFLOR Bramber Chestnut 81603 Pippuria met afmetingen 150 x 23 x 0,25 cm. mFLOR biedt u met deze PVC stroken een vloer die uiterst duurzaam geproduceerd wordt. mFLOR draagt grote zorg voor het productieproces en het uiteindelijke product. Zo worden de vloerdelen waterbestendig gemaakt zodat u deze PVC vloer uitstekend kunt toe passen in uw keuken of badkamer. Tevens is de vloer gemakkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een dweil of een natte doek. Dankzij de sterke polyurethaan toplaag en een de slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer ijzersterk en ontzettend duurzaam. 

De mFLOR Bramber Chestnut 81603 Pippuria wordt geproduceerd met ultra lage emissiewaarden van organische stoffen. Dit zorgt ervoor dat u geen vervuilende vloerdelen in huis haalt en dat uw binnenmilieu wordt aangetast. Deze PVC planken zijn uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met en vloerverwarming of vloerverkoeling. Om de vloer nog eens een extra luxe uitstraling te geven kunt u voegstrips laten plaatsen. Met deze voegstrips kunt u bijvoorbeeld voegen aanbrengen voor een luxueus effect. Dit in combinatie met de waarneembare houtstructuren kunt u een vloer realiseren die niet of nauwlijks te onderscheiden is van een echte houten parket vloer. 

De PVC stroken van mFLOR veroorzaken een aangenaam loopgeluid. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u aan huis. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Pippuria 150 x 23 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Pippuria 150 x 23 x 0,25 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   0,55 mm slijtlaag Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW