mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-BCA Geschikt voor vloerverwarming   |   Kindvriendelijk

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm

  • Hoge kwaliteit PVC
  • Zeer sterke polyurethaan beschermlaag
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor zowel badkamer als keuken
  • PVC kan soms een glanzend effect geven

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een uiterst sterke PVC vloer met een luxe uitstraling? Kies dan voor de mFLOR Bramber Chestnut 81607 Alforf. mFLOR biedt u met deze PVC serie een uiterst duurzame vloer. De PVC vloerdelen zijn zo geproduceerd dat ze waterbestendig zijn. Dus ook zeer geschikt voor ruimtes zoals een badkamer of keuken. Hierdoor zijn de vloerdelen dus extreem simpel te reinigen zijn. 

De mFLOR  Bramber Chestnut 81607 Alforf wordt op een dusdanige manier geproduceerd dat de vloerdelen ultra lage emissie waarden van organische stoffen hebben. Dit betekent dat het een gezond binnenmilieu ondersteunt. Bent u van plan om deze PVC vloer op een vloerverwarming of vloerverkoeling te verlijmen? Dit is geen enkel probleem. Alle PVC vloerdelen van mFLOR zijn uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Wilt u de stroken nog eens extra laten benadrukken en een voor het oog echte houten vloer creëeren? Met de voegstrips van mFLOR, te vinden in onze webshop, krijgt uw vloer nog een extra luxe uitstraling en wordt elke PVC strook nog eens prachtig benadrukt. Dit draagt bij aan een nog realistischer vloeroppervlak. 

De PVC stroken met het unieke Alforf design creëeren een comfortabel geluiddempend vloeroppervlak. De PVC stroken zijn op een dergelijke wijze geproduceerd dat er een aangenaam loopgeluid wordt ontwikkelt. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Altorf 150 x 23 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Alforf 150 x 23 x 0,25 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Kindvriendelijk Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW