mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Nutmeg 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-BCN 15 jaar garantie   |   Kindvriendelijk

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Nutmeg 150 x 23 x 0,25 cm

  • Geschikt voor keukens en badkamers
  • Hoge kwaliteit PVC
  • Sterke polyurethaan beschermlaag
  • Extra brede stroken

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Nutmeg 150 x 23 x 0,25 cm

Wilt u een kwalitatief hoogstaande verlijmde PVC vloer kopen? Kies dan voor de mFLOR Bramber Chestnut in de Nutmeg 81601 kleur met de afmeting 150 x 23 x 0,25 cm. De PVC vloer delen van mFLOR zijn uiterst duurzaam geproduceerd. Dit wordt veroorzaakt doordat de PVC stroken een ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen hebben. Een gezond binnenmilieu wordt hierdoor ondersteunt. De PVC stroken van mFLOR zijn zeer geschikt om te plaatsen op een vloerverwarming.  

De Bramber Chestnut Nutmeg PVC stroken zijn waterbestendig geproduceerd. De vloer is daardoor toe te passen in vochtige ruimten als uw badkamer of keuken. Daarnaast is de vloer eenvoudig te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. Deze PVC stroken zijn zeer slijtvast. Hierdoor haalt u, wanneer u kiest voor deze vloer, een vloer in huis waar u nog jaren van kan genieten. U krijgt dan ook een garantie van maar liefst 15 jaar bij huishoudelijk en 8 jaar bij projectmatig gebruik op dit verlijmde PVC. De houtstructuur die is aangebracht op de PVC stroken is terug te voelen in het PVC. De vloerdelen veroorzaken een aangenaam loopgeluid waardoor de rust niet verstoort wordt. 

Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u aan huis. Wij, de vloeradviseurs van Gadero, adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Nutmeg 150 x 23 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Nutmeg 150 x 23 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Kindvriendelijk Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW