mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Miglio 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-BCM Waterbestendig   |   15 jaar garantie

€ 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Miglio 150 x 23 x 0,25 cm

  • Onderhoudsarm
  • Zeer duurzaam geproduceerd
  • Waterbestendig
  • Geluidsabsorberend

mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Miglio 150 x 23 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een licht eiken PVC vloer? Kies dan voor de  mFLOR Bramber Chestnut 81611 Miglio met afmetingen 150 x 23 x 0,25 cm. Deze mFLOR serie is uiterst duurzaam geproduceerd. U kunt dan ook jaren met deze vloerdelen vooruit. mFLOR biedt u garantie van 15 jaar over deze PVC stroken. Deze garantie vervalt tot 8 jaar bij projectmatig gebruik. De PVC vloerdelen zijn waterbestendig gemaakt tijdens het productieproces. Hierdoor is deze PVC vloer uitstekend toe te passen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. De waterbestendigheid van de PVC stroken zorgt voor een verzegeld vloeroppervlak dat eenvoudig is te reinigen. U kunt de vloer gemakkelijk dweilen of afnemen met een natte doek. 

De mFLOR Bramber Chestnut 81611 Miglio wordt op een dergelijke wijze geproduceerd dat de vloerdelen ultra lage emissie waarden van organische stoffen bevatten. Deze PVC vloer kan zonder problemen op een vloerverwarming of vloerverkoeling worden geplaatst. Om de PVC stroken nog eens extra te benadrukken kunt u gebruik maken van de mFLOR voegstrips, te vinden in onze webshop. Zijn de standaard kleuren net niet wat u zoekt? Combineer dan verschillende kleuren om een fantastisch sloophout effect te creëeren. 

De PVC stroken met het unieke Miglio dessin creëeren een comfortabel vloeroppervlak. De PVC stroken zijn op een dergelijke wijze geproduceerd dat er een aangenaam loopgeluid wordt ontwikkelt. Gadero bezorgt alle vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Miglio 150 x 23 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Bramber Chestnut Miglio 150 x 23 x 0,25 cm Waterbestendig   |   15 jaar garantie Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW