mFLOR PVC Vloer Fonteyn Simene 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-FS Onderhoudsarm   |   Aangenaam loopgeluid

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Fonteyn Simene 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

  • Kindvriendelijk materialen
  • Geschikt voor huishoudelijk of licht industrieel gebruik
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Hele mooie grote tegels

mFLOR PVC Vloer Fonteyn Simene 91,44 x 91,44 x 0,25 cm

Bent u op zoek naar een duurzame PVC tegel vloer met een hoge kwaliteit? Kies dan voor de mFLOR Fonteyn 41614 in de Simene kleur met de afmeting 91,44 x 91,44 x 0,25 cm. Deze tegels zijn uiterst duurzaam geproduceerd. Dit maakt dat de PVC stroken een ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen hebben. Deze PVC vloer ondersteunt daardoor een gezond binnenmilieu. De PVC stroken kunnen zonder problemen verlijmd worden op een vloerverwarming of vloerverkoeling. 

De Fonteyn 41614 in de Simene kleur tegels zijn waterbestendig gemaakt. Hierdoor is de vloer ook goed toe te passen in uw badkamer of keuken. Tevens zorgt de waterbestendigheid van de vloerdelen dat de vloer gemakkelijk is te reinigen door bijvoorbeeld te dweilen. De hoge slijtvastheid van de PVC stroken maakt dat u met deze vloer een product in huis haalt waar u nog jaren mee vooruit kunt. Het A-merk mFLOR biedt u dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC vloer. De natuurgetrouwe uitstraling van de PVC vloer stroken zorgen samen met de voelbare houtstructuur voor een vloeroppervlak dat niet of nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer.  Het aangename zachte loopgeluid zorgt ervoor dat u maximaal kunt geniet van deze vloer.

Vloerenhandel Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Fonteyn Simene 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Fonteyn Simene 91,44 x 91,44 x 0,25 cm Onderhoudsarm   |   Aangenaam loopgeluid Op voorraad
€ 44,45 Per m2 incl. BTW