mFLOR PVC Vloer Selsdon Wood Marins - 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer: FL3005-SWM Verschillende patronen   |   Zeer waterbestendig

€ 35,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Selsdon Wood Marins - 150 x 23 x 0,25 cm

  • Verschillende patronen
  • Sterke polyurethaan laag
  • Slijtlaag van 0,55 mm dik
  • Geluiddempend PVC

mFLOR PVC Vloer Selsdon Wood Marins - 150 x 23 x 0,25 cm

De mFLOR Selsdon Wood is een PVC vloer van hoge kwaliteit met een mooi sloophout design waarin verschillende patronen en afmetingen geprint zijn op een PVC vloerdeel van 150 x 23 x 0,25 cm. Deze vloerdelen worden net zoals de rest van mFLOR eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. mFLOR kenmerkt zich door de sterke kwaliteit PVC geproduceerd op een duurzame manier. Het mFLOR PVC voldoet aan dezelfde eisen als kunststof kinderspeelgoed en bevat dus geen giftige stoffen. De sterke polyurethaan laag gecombineerd met de slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze vloer bestand is tegen erg veel loopactiviteit. 

Deze vloerdelen worden standaard zeer waterbestendig gemaakt. De vloer is dus dan makkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een natte doek of dweil. Dankzij het geluiddempende effect van PVC kunt u zich met een aangenaam loopgeluid voortbewegen. Deze PVC delen voelen warm aan omdat het makkelijk de zelfde temperatuur aanneemt van de ruimte. 

Heeft u interesse in een PVC vloer of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vloeradviseurs. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Zit u nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Selsdon Wood Marins PerspectivemFLOR PVC Vloer Selsdon Wood Marins 150 x 23 x 0,25 cm Verschillende patronen   |   Zeer waterbestendig Ruim op voorraad
€ 35,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u