Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Shady Larch Grano 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-SLG
Hoge kwaliteit
Waterdicht
mflor_shadylarch_81503_grano_perspective
mflor_shadylarch_81503_grano_detail
Per m2

37,45

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
150 cm
Breedte
23 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ultra schoon PVC

  • Bevat geen weekmakers

  • Grote vloerdelen

  • Unieke designs

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Beige
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
23 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Shady Larch Grano 150 x 23 x 0,25 cm

De Shady Larch serie van mFLOR zijn grote royale vloerdelen in unieke designs met een afmeting van 150 x 23 x 0,25 cm. De Shady Larch Grano 81503 is een beige vloerdeel met lichtgrijze tinten. De vloerdelen zijn geproduceerd met een printtechniek waardoor geen strook hetzelfde is, net als in de natuur. Dit resulteert in een zeer natuurgetrouw uiterlijk. Deze unieke PVC stroken zijn waterbestendig en zijn dus zeer makkelijk schoon te maken met een dweil of natte doek.

Danzij het uitermate zorgvuldige productieproces van mFLOR worden deze delen gemaakt met een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen. Dit draagt bij aan een milieubewust binnenklimaat. Daarnaast zijn deze delen geproduceerd zonder weekmakers en is het net zo veilig als kuntstof kinderspeelgoed. Tevens zijn deze vloeren prima geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling. Wilt u de stroken nog eens extra laten benadrukken en een voor het oog echte houten vloer creëeren? Met de voeg strips van mFLOR krijgt uw vloer nog een extra luxe uitstraling en wordt elke PVC strook nog eens prachtig benadrukt.

De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.