Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Shady Larch Pardo 150 x 23 x 0,25 cm

Productnummer
FL3005-SLP
Kindveilig PVC
Erg duurzaam
mflor_shadylarch_81509_pardo_perspective
mflor_shadylarch_pardo_sfeer
mflor_shadylarch_81509_pardo_detail
Per m2

37,45

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
150 cm
Breedte
23 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Sterke vloerdelen

  • Eco-vriendelijke geproduceerd

  • Lange garantie

  • Grote afmetingen

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Grijs
Lengte
150 cm
Dikte
0,25 cm
Breedte
23 cm
Jaren garantie
15 jaar garantie bij huishoudelijk, 8 jaar bij projectmatig gebruik
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Shady Larch Pardo 150 x 23 x 0,25 cm

De Shady Larch serie van mFLOR zijn grote royale vloerdelen in unieke designs met een afmeting van 150 x 23 x 0,25 cm. De Shady Larch Pardo 81509 is een grijs patroon vloer die goed te combineren is met zowel een klassieke als een moderne woonstijlen. Elke strook is uniek, net als bij echt hout. Dit komt door de nieuwste printtechnieken die mFLOR hanteert. Dit maakt mFLOR PVC echt een goed alternatief voor een echt houten parket vloer. De vloerdelen zijn makkelijk schoon te houden met een dweil of natte doek, dit komt omdat de vloerdelen zeer waterbestendig zijn.

De luxe combinatie van een toplaag van polyurethaan en een slijtlaag van 0,55 mm maakt deze vloer zeer sterk en goed bestand tegen intsensief loopgebruik. Het grote voordeel van PVC is dat het geluidsdempend is. Dit draagt bij aan een rustig en stil loopgebruik. Ook worden alle delen eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Dit PVC is net zo schoon als kunststof kinderspeelgoed. Een kind zou dit dus gewoon in de mond kunnen stoppen zonder dat er stoffen vrijkomen. PVC zo veilig als kinderspeelgoed dus.

De specialisten van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een uiterst precies karwei en van wezenlijk belang voor een egale vloer. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.