Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Bedgebury Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-WWBO
Kindvriendelijk
Comfortabel vloeroppervlak
mflor_woburnwoods_66219_bedgeburyoak_perspective
woburn_woods_bedgebury66219_05
mflor_woburnwoods_bedgebury_sfeer
Per m2

50,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
18,29 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Emissiearm geproduceerd

  • Natuurgetrouw design

  • 15 jaar garantie

  • Sterke beschermlaag

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
2 mm
Breedte
18,29 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Bedgebury Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

mFLOR heeft met de serie Woburn Woods een mooie en degelijke lijn op de markt gebracht die een natuurgetrouwe uitstraling heeft. De kleur Bedgebury Oak in de afmeting 121,92 x 18,29 x 0,2 cm beschikt over hoge kwaliteit PVC. Het PVC materiaal gebruikt door mFLOR is ijzersterk van karakter. Dit is slechts één van de vele redenen dat op de Woburn Woods serie 15 jaar garantie zit. Bovendien wordt dit PVC onder strenge kwaliteits controles geproduceerd. De PVC stroken van mFLOR worden allemaal emissiearm geproduceerd en zijn net zo schoon als kinderspeelgoed wat in de mond gestopt kan worden. Bij PVC-specialist Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd.

Naast dit groene label van mFLOR zijn de ijzersterke PVC planken ook nog eens uitgevoerd met een prachtige hout-look. De natuurgetrouwe houtstructuur geeft de stroken in deze Woburn Woods serie een luxe parket uitstraling. Ondanks de levensechte eiken hout structuur voelen de kunststof stroken uitermate zacht aan de voeten. Bovendien zijn deze dunne PVC platen uitermate warmte doorlatend. Dit zorgt voor een warm vloeroppervlak wat ook gebruikt kan worden in combinatie met een vloerverwarming.

De Woburn Woods mFLOR PVC vloer in de kleur 66219 Bedgebury Oak van mFLOR is bij een juiste verwerking waterdicht. Dit betekent dat bij het verlijmd leggen van deze vloer een waterdicht vloeroppervlak ontstaat. Een van de vele redenen waarom dit PVC zo eenvoudig te reinigen is, u kunt de vloer namelijk gewoon dweilen! Verder is er nauwelijks tot geen onderhoudt vereist voor deze PVC vloerstroken van mFLOR. Laat dit lijm PVC altijd door een specialist verwerken, het egaliseren van de ondervloer is hier een belangrijk onderdeel. Bekijk onze PVC verlijm legservice inclusief egalisatie- en lijmmaterialen.