Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Charnwood Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-WWCO
Emissiearm geproduceerd
Kindvriendelijk
mflor_woburnwoods_69512_charnwoodoak_perspective
woburn_woods_charnwood_oak_69512_10
Per m2

28,45

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
18,29 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Lange garantie van 15 jaar

  • Zeer eenvoudig te reinigen

  • Sterke kwaliteit PVC

  • Dikke beschermlaag van 0,55mm

  • Het lijmen van PVC is een complex karwei

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
2 mm
Breedte
18,29 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Woburn Woods Charnwood Oak 121.92 x 18.29 x 0.2 cm

mFLOR heeft met de serie Woburn Woods in de kleur Charnwood Oak in de afmeting 121,92 x 18,29 x 0,2 cm een voordelig maar kwalitatief hoog PVC vloer geproduceerd. Met mFlor bent u zeker van de hoogste kwaliteit materialen en een verantwoorde productie. De PVC vloeren van mFlor voldoen zelfs aan de richtlijnen voor kunststof kinderspeelgoed. Bovendien zijn de Woburn Woods vloeren door het dunne PVC strook formaat goed en veilig te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Bij PVC winkel Gadero bezorgen we dit PVC gratis thuis!

Naast het groene label wat aan deze mFlor PVC vloeren hangt zijn de designs ook levensecht. De realistische oppervlakte structuren zijn uitermate natuurgetrouw en moeilijk van echte eiken houten vloeren te onderscheiden. Bovendien zijn de Woburn Woods Charnwood Oak PVC vloeren van mFlor zacht en warm aan de voeten. Dit zorgt voor een uiterst comfortabele kunststof vloer met de uitstraling van een echt eiken houten parket. Bij zwaar huishoudelijk gebruik geeft mFlor 15 jaar garantie.

Deze garantie kan worden gegeven dankzij de 0,3 mm toplaag en het ijzersterke PVC materiaal dat wordt toegepast bij deze Woburn Woods vloeren. Daarnaast bent u met een goed verwerkte mFlor PVC vloer verzekerd van een waterdicht vloeroppervlak. Dit maakt het PVC in de Charnwood Oak 69512 kleur geschikt voor bijvoorbeeld keukens of badkamers. Ook zijn deze PVC vloeren van mFlor hierdoor eenvoudig te reinigen. Laat deze verlijmde PVC vloeren altijd leggen door een specialist i.v.m. het egaliseren van de vloer. Bekijk onze PVC verlijm legservice voor de voordelige mogelijkheden.