Logo Gadero
service

Mflor Shady Larch PVC

mFLOR staat al jaren aan de top als het aankomt op PVC vloerdelen. Het aanbod varieert van modern en industrieel naar landelijk en rustige vloerdelen. De Shady Larch Serie richt zich op de landelijke huisstijlen met een natuurgetrouw eiken uiterlijk. De designs variëren van warm bruin eiken tot industrieel wit. De vloerdelen hebben een groot formaat waardoor de vloer oogt als een stoere robuuste parket vloer.

De vloerdelen in deze categorie hebben standaard een toplaag van polyurethaan en een slijtlaag van 0,55 mm. mFLOR kenmerkt zich door de nieuwste technieken die zij hanteren. Zo is er geen vloerdeel hetzelfde. Elke strook heeft een uniek patroon waardoor er dus geen stroken tussen zitten met hetzelfde patroon. De stroken worden allemaal zorgvuldig geproduceerd zonder weekmakers. mFLOR maakt al haar vloeren op dusdanige wijze dat er een extreem lage uitstoot van vluchtige organische stoffen uit voortkomen. Deze delen zijn net als alle anderen goed bestand tegen water en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerverkoeling. Deze vloerdelen beschikken standaard over 15 jaar garantie bij huishoudelijk en 8 jaar bij projectmatig gebruik. 

Aangezien dit een zogehete 'Glue Down' vloer is moeten deze delen dus gelijmd worden gelegd. Omdat het lijmen en het egaliseren van de ondervloer zeer pienter werk is, raden wij u aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via onze Legservice bieden wij hier verschillende voordelige opties in. Heeft u interesse in deze vloer of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons klantenteam. Zij staan dagelijks voor u klaar.