Logo Gadero
service

mFLOR

Het A-merk mFLOR onderscheid zich op de PVC vloeren markt door kwalitatief hoge en milieuverantwoordelijke vloeren te leveren. Binnen de relatief nieuwe PVC markt bestaan nog veel merken die PVC vloeren leveren met gevaarlijke stoffen of slechte kwaliteit. Het loslaten van de toplaag in zonlicht is een terugkerend probleem bij veel PVC merken. Met een PVC vloer van mFLOR bent u verzekerd van een sterkte, duurzame vloer waar u jaren van kunt genieten. 

mFLOR gebruikt bijvoorbeeld alleen grondstoffen met lage chemische emissies om zo de blootstelling aan chemische componenten zo klein mogelijk te houden. Door gebruik te maken van alleen zuiver PVC zijn de vloeren van mFLOR dimensioneel stabiel. Met een mFLOR PVC vloer hoeft u dus niet te vrezen voor giftige stoffen of het loslaten / bol staan van de slijtlaag. Door het waarborgen van deze kwaliteit kan er een garantie van maar liefst 15 jaar worden gegeven op deze PVC vloeren!

De prachtige designs van mFLOR zijn zo natuurgetrouw dat het PVC moeilijk van een houten vloer te onderscheiden is. mFLOR maakt gebruik van de nieuwste technieken bij het printen van de toplaag. Hierdoor is bijna geen PVC Strook hetzelfde. Daarnaast wordt er een voelbare houtstructuur in het PVC verwerkt die gelijk is aan de printlaag. Dit zorgt voor een vloer die op het materiaal na niet meer te onderscheiden is van een echte parket vloer. De Parva Parquet en Parva Plus Visgraat PVC vloeren van mFLOR zijn dan ook zeer populair. Daarnaast kunnen de mFLOR vloeren worden toegepast in vochtige ruimtes als keukens of zelfs badkamers. Ook reduceren de PVC vloeren van mFLOR het loopgeluid en zijn ze eenvoudig te reinigen.

Bij Gadero verkopen we het complete assortiment vloerdelen van mFLOR. Zo zijn er veel verschillende designs beschikbaar en is er keuze uit smalle visgraat PVC planken, extra brede PVC stroken en XXL PVC vloerdelen.