Reforac MS 55 Montagekit Voegenkit Plinten - 300 ml

Productnummer: FL4005 Universele lijmkit voor bevestiging muurplinten

Vanaf € 8,95 per stuk incl. btw

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Reforac MS 55 Montagekit Voegenkit Plinten - 300 ml

  • Universele kit voor bevestigen en afwerken
  • Getest op ons plint assortiment

  Reforac MS 55 Montagekit Voegenkit Plinten - 300 ml

  Met de Reforac MS 55 plinten montagekit bevestigd u eenvoudig alle verschillende soorten staande plinten. Deze kit heeft een hoge aanvangsterkte, dit maakt het mogelijk om zware elementen verticaal te verlijmen. De kit heeft na uitharding een hoge sterkte en is permanent elastisch. De Reforac MS 55 is speciaal getest op het assortiment Floer MDF-plinten. Met 1 busje kit van 300 ml kunt u ongeveer 10 m aan plinten bevestigen. 

  De Lijmkit voor plinten kan binnen gebruikt worden en de witte grondkleur is overschilderbaar in alle kleuren. Gebruik de zwarte of grijze kit voor bijpassende muren of plinten. De plinten bevestigingskit is geproduceerd zonder gevaarlijke stoffen. De super sterke MS 55 kit is ook geschikt voor het afwerken van plint voegen. 

  U kunt met dit lijmkit product alle typen hoge plinten verticaal verlijmen op de betreffende muur. We raden aan het te verlijmen oppervlak van zowel de plint als muur eerst voldoende te reinigen voor u begint met het aanbrengen van deze kit. 


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Diverse kleuren Plinten Montage Lijm Kit Afwerking en Bevestiging Reforac MS 55 WitMontagekit Voor Bevestiging Plinten 300 ml Universele lijmkit voor bevestiging muurplinten Ruim op voorraad
  Vanaf € 8,95 per stuk incl. btw