OP = OP Morane Grind Grijs Geel Wit 16 - 32 mm 25 Kilo

Productnummer: EX70448 Grind geschikt voor border & dak   |   25kg zak

Voor- en nadelen van OP = OP Morane Grind Grijs Geel Wit 16 - 32 mm 25 Kilo

  • Ecologisch en duurzaam
  • Vorstbestendig
  • Geschikt voor oprit
  • Niet geschikt voor aftrillen

OP = OP Morane Grind Grijs Geel Wit 16 - 32 mm 25 Kilo

Morane Grind 16 - 32 mm is een rond grind dat wordt gewonnen uit de rivier de Rijn, het staat ook bekend als Moraine of Moräne grind. Dit grind wordt vaak gebruikt als siergrind maar kan ook worden gebruikt als looppad of in de tuin. Dit type Nederlandse grind wordt in de volksmond ook gewoon 'grind' genoemd omdat het het meerst voorkomende grind is. Grind bestaat uit gladde ronde stenen waar split hoekig en scherp is. De maatvoering 16 - 32 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 8 tot 32 mm.

Het grind laat makkelijk water door wat wateroverlast voorkomt. Door gebruik te maken van ons worteldoek voorkomt u dat er onkruid tussen het grind door groeit. Om er voor te zorgen dat er geen sporen in het grind achterblijven en het niet verplaatst kunt u de grindmatten uit onze webshop gebruiken. Deze grindplaten zijn inclusief worteldoek. Het grind is verkrijgbaar in zakken van 25 kg. Met een zak van 25 kg grind of split bedekt u 0.33 m2 met grind of split. We gaan hier uit van een laagdikte van 5 - 6 cm.

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment Morane grind.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Morane Grind Grijs Geel Wit 16 - 32 mm 25 Kilo OP = OP Morane Grind Grijs Geel Wit 16 - 32 mm 25 Kilo Grind geschikt voor border & dak   |   25kg zak Op voorraad
€ 2,99 OP = OP Per 25 kg zak incl. BTW