Moräne extra Sierkeien Beige 10 - 25 cm per 0.5m3 Michel Oprey

Productnummer: MOB061   |   Populaire tijdloze sierkeien   |   Verkrijgbaar per 0.5m3

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 498,95 Per 0,5m3
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Moräne extra Sierkeien Beige 10 - 25 cm per 0.5m3 Michel Oprey

  • Nauwkeurig op maat gesorteerd met een zeefraam
  • Tijdloze en populaire sierkei uit Schotland
  • Geleverd in handige kooien
  • Geschikt voor schandkorf, in de vijver of ter decoratie

Moräne extra Sierkeien Beige 10 - 25 cm per 0.5m3 Michel Oprey

De Moräne extra sierkeien van Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen komen uit Schotland en zijn net een tintje lichter dan de Moräne sierkeien uit Duitsland. Door het formaat (10-25 cm) zijn deze stenen uitermate geschikt om te gebruiken rondom een vijver of ter decoratie van uw borders. Daarnaast is deze maat sierkeien goed te combineren met de kleinere maten 3-5 cm & 7-10 cm sierkeien.

Deze morene grind keien worden "extra" genoemd omdat u alleen volledig afgeronde stenen krijgt. Deze zijn met de hand gesorteerd. Normaliter kunt u bij Morane sierkeien ook gebroken stenen of stenen met oneffenheden verwachten.

Door verschillende maten met elkaar te combineren creëert u een speel en natuurlijk effect in uw tuin. Moräne extra sierkeien zijn geschikt om schanskorven mee te vullen, maar ook om vijverranden mee op te vullen.

Is dit product toch niet de maat of kleur die voldoet aan uw wensen, neem dan eens een kijkje bij ons gehele assortiment breuksteen en keien of breuksteen.

Bestellen en bezorgen

Wij zijn uw dealer van Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen producten en leveren binnen enkele werkdagen in geheel Nederland en belgië in handige kooien.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hand gesorteerd op kwaliteit Moräne extra 10 - 25cm Moräne extra Sierkeien Beige 10 - 25 cm per 0.5m3 Michel Oprey   |   Populaire tijdloze sierkeien   |   Verkrijgbaar per 0.5m3
€ 498,95 Per 0,5m3 incl. btw