Moräne extra Sierkeien Beige 3 - 5 cm per 0.5m3 Michel Oprey

Productnummer: MOB059   |   Polulaire en tijdloze stenen uit Schotland   |   Geleverd in handige kooien van 0,5m3

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 428,95 Per 0,5m3
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Moräne extra Sierkeien Beige 3 - 5 cm per 0.5m3 Michel Oprey

  • Ronde keien uit Schotland
  • Lichter dan de Moräne keien uit Duitsland
  • Tijdloos
  • Alleen volledig afgeronde stenen met hand gesorteerd

Moräne extra Sierkeien Beige 3 - 5 cm per 0.5m3 Michel Oprey

Bent u naar net iets anders op zoek dan de standaard Moräne sierkeien uit Duitsland, dan is deze Moräne sierkei uit Schotland wellicht iets voor u! Deze populaire en tijdloze keien uit Schotland zijn net een tintje lichter dan de sierkeien uit Duitsland. De keien hebben de ronde vorm te danken aan het meevoeren in rivieren en de zee. Deze morene grind keien worden "extra" genoemd omdat u alleen volledig afgeronde stenen krijgt. Deze zijn met de hand gesorteerd. Normaliter kunt u bij Morane sierkeien ook gebroken stenen of stenen met oneffenheden verwachten. 

Deze keien zijn uitermate geschikt als bodembedekker in uw siertuin of in een schanskorf. Daarnaast zou u ze ook kunnen gebruiken als randafwerking bij uw vijver of voor op uw oprit of looppad.

Bent u op zoek naar een andere kleur of maat kijk dan eens naar ons gehele assortiment breuksteen of keien en rotsen. Kies uit diverse maten en kleuren.

Bestellen en bezorgen

Wij zijn een kei in het bezorgen van rotsblokken en sierkeien. Gadero is uw dealer van Michel Oprey en Beisterveld Natuursteen producten en levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en belgië.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hand gesorteerd op kwaliteit Moräne extra 3 - 5 cm Moräne extra Sierkeien Beige 3 - 5 cm per 0.5m3 Michel Oprey   |   Polulaire en tijdloze stenen uit Schotland   |   Geleverd in handige kooien van 0,5m3
€ 428,95 Per 0,5m3 incl. btw