Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 18 x 1.2 cm

Productnummer: FL2004-DEGGWG-18 Uniek design   |   Nederlandse productie

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Gratis levering

Vanaf € 59,95 Per m2
of betaal in termijnen Meer info
Delen via WhatsApp
Eiken Multiplank Parket Vloer Gerookt, Geborsteld Wit Geolied 18
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek ABC € 59,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek AB € 63,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek A € 67,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm 1-Bis € 72,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Noestvrij € 80,95Per m2

Voor- en nadelen van Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 18 x 1.2 cm

  • Unieke combinatie van verschillende behandelingen
  • Europees eiken & Russisch berken
  • Speciaal voor u op maat geproduceerd
  • 15 jaar garantie

Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 18 x 1.2 cm

Floer lamel parket Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied - werkingsarme multiplank!

Haal een unieke eiken lamel parket vloer in huis met het gerookte, geborstelde en wit geoliede lamel parket van Floer. Dankzij de unieke gecombineerde behandeling heeft u de meest trendy vloer verkrijgbaar op de huidige markt. De Gerookte, Geborstelde en Wit Geoliede Floer Duoplanken met de Eiken toplaag van 3 mm zijn verlijmd op een 9 mm dikke berken multiplank drager. De productie van dit goedkoop geprijste lamel parket vindt plaats in de Nederlandse fabriek op de grens van Friesland en Groningen. In deze fabriek worden de Multiplanken gerookt met ammoniak in een speciale rookcabine. De reactie van het ammoniak met het looizuur uit het eiken geeft de planken een donkere tint. Bovendien reageert elke planknerf anders op dit roken en onstaat er dus ook een sfeervol kleurverschil. Naast het roken worden de planken ook nog eens sfeervol geborsteld. Zo krijgt de gerookte eiken vloer een unieke geborstelde houtnerf in de lamellen. Dankzij het roken, borstelen en de witte parketvloer olie wordt de 18 cm brede eiken vloer licht mat grijs en wit afgewerkt. Bij Parketzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd! 

Rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij?

Dit Nederlands geproduceerde lamel parket wordt aan u aangeboeden met een garantie van 15 jaar. Deze garantie is gebasseerd op intensief gebruik. Daarnaast is de 3 mm dikke eiken toplaag nog minimaal 2 keer professioneel op te schuren. Deze parket vloeren kunnen worden geproduceerd uit hout afkomstig uit verschillende houtsorteringen. Zo kunt u kiezen voor een Rustiek ABC houtsortering met eiken hout met noesten, spinthout en scheuren in de houtstructuur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor planken uit de Rustiek AB of Rustiek A houstortering. Deze planken hebben relatief minder noesten, spint en scheuren. De oneffenheden die zich bevinden in de houtsturctuur zijn dan ook nog eens kleiner van formaat. Mocht u een nog strakkere vloer wensen kies dan voor de 1-Bis of Noestvrije houtsortering. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. De openingen in de houtnerf zijn opgevuld met vloeibaar hout voor een vlak en kindvriendelijk vloer oppervlak. De verschillende houtlagen van deze white wash duoplank zijn dwars op elkaar verlijmd. Zo wordt er gezorgd voor een houten plank die weinig tot geen werking vertoont. Dit maakt deze parket vloeren uiterst geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Daarnaast is het gebruikte eiken hout hoogwaardig Europees Eiken en wordt dit onder strenge controle's verwerkt. De kruislings verlijmde duoplank is van topkwaliteit Russisch berkenhout, zo bent u bij zowel aan de onderkant als bovenkant van dit lamel parket verzekerd van een topkwaliteit houten vloer!

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Multiplank lamel parket leggen en onderhouden

De lamel parket planken zijn voorzien van een handige mes en groef verbinding waardoor deze vloer gemakkelijk zelfstandig is te leggen. Gaat u het parket zelf zwevend leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Voor het behouden van een optimaal design reinigt  u de gerookte, geborstelde en wit geoliede parket vloer 1 x in de 2 weken met de Woca natuurzeep. Deze zeep brengt naast het reinigen ook een beschermlaag aan op de eiken toplaag. De Gerookte en Wit Geoliede parket vloeren van Floer worden in Nederland geproduceerd. Dit maakt het ook mogelijk om de vloer naar uw wensen te produceren. Neem contact op voor eventueel maatwerk. De parketvloeren van Floer bestaan uit planken met lengte's tussen de 200 en 240 cm met 10 % kortere delen.

Houtsortering rustiek ABC - Bekijk hier alle houtstructuren

Lamelparket Rustiek ABC Houtsortering parketvloer


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik een proefstukje bestel is dat dan een hele plank op kleur en zitten er aan 1 kopse kant en 1 lange kant een groef en aan de andere kopse- en lange kant de veer?

De proefmonsters worden geleverd ter indicatie van de kleur, behandeling en kwaliteit van het Floer parket. Wanneer u een proefmonster besteld van deze vloeren krijgt u een monster toegestuurd van 18 cm breed voorzien van de bestelde kleur en behandeling. Het proefstukje heeft daarbij een lengte van ongeveer 15-20 cm. Deze monsters bevatten aan de zijden een mes- en groefverbinding en afhankelijk van uit welk deel, van een volle plank, het monster is gezaagd kunnen deze ook aan de kopse kant een mes- en groef verbinding bevatten.

Daar de Floer Parket vloeren in Nederland voor u op maat worden geproduceerd kunnen alle mogelijke kleuren, behandelingen en afmetingen met elkaar worden gecombineerd. Dit maakt het voor ons onmogelijk om van elke variant een monster beschikbaar te hebben. Om deze reden hebben wij enkel monsters met een breedte van 18 cm op voorraad.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken Multiplank Lamel Parket - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 18 x 1.2 cm ProductFloer Eiken Multiplank Lamel Parket - Gerookt, Geborsteld & Wit Geolied 18 x 1,2 cm Uniek design   |   Nederlandse productie
Vanaf € 59,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u