Floer Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld Geolied 90 x 18 cm

Productnummer: FL2030-MBORV-OG Invisible geolied oppervlak   |   Hoogwaardig Europees eiken

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 64,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld Geolied 90 x 18 cm

  • Invisible Geolied
  • Werkingsarme duoplank
  • Nederlandse productie
  • 15 jaar garantie

Floer Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld Geolied 90 x 18 cm

Floer Reuze Visgraat Onbehandeld Geolied - werkingsarme duoplanken!

De robuuste Floer Onbehandeld Geolied Reuze Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze reuze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Dankzij de eenvoudige en maatvaste verbindingen is het zeer eenvoudig om dit visgraat parket zelf leggen. Deze 18 cm brede Onbehandeld Geolied Visgraat parket vloeren zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. Door een Invisible olie te gebruiken voor deze vloerdelen wordt de vloer beschermt en behoudt het de natuurlijke eiken kleuren. Wenst u een groter formaat visgraat, een bewerking of een andere (kleur) olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

Om de visgraatplank een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke AB toplaag. De relatief kleine noesten zijn gestopt met vloeibaar hout om deze eiken visgraat parket vloer egaal te maken. Zo bent u zeker van een vlak en veilig eiken oppervlak. Er kan ook worden gekozen voor een reuze visgraat met rustieke open noesten of een andere houtsortering. Met een ongestopte plank haalt u de echte natuurlijke uitstraling van een houten vloer in huis! Het visgraat kan ook noestvrij worden geproduceerd. Dit wordt ook wel de prime houtsortering genoemd en de planken bevatten dan niet of nauwelijks pitjes en kwastjes. Daarnaast is ook de 1-Bis houtsortering mogelijk. Bij deze houtsortering bevatten de planken kwastjes en pitjes van maximaal 18 mm groot. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

De Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige rustieke planken. Gaat u dit Onbehandelde extra brede visgraat parket zelf leggen? Het parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Houdt de 15-20% snijverlies aan bij het berekenen van de benodigde aantallen. Bij het leggen van een visgraat verband heeft u meer snijverlies als bij het leggen van het standaard lamelparket. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Deze 16 mm dikke aanbieding visgraat parket planken worden onbehandeld geolied bij u thuis geleverd. Na het plaatsen van de vloer is het raadzaam deze 1 keer na te behandelen met de Woca onderhoudsolie voor de juiste bescherming. Verder kunt u de vloer 1 x in de 2 weken zepen met de Woca natuurzeep. U vindt deze producten tussen de bijbehorende producten. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren op maat geproduceerd en gratis thuisbezorgd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parketvloer - Blank Onbehandeld 90 x 18 x 1,6 cm Standaard Lamelparket product Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld Geolied 90 x 18 cm Invisible geolied oppervlak   |   Hoogwaardig Europees eiken
€ 64,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u