Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Geolied 90 x 18 cm

PEFC   |   Extra groot reuze visgraat   |   Gestopt & Geolied vloeroppervlak

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Multiplank Reuze Visgraat XL Eiken Lamelparket Geolied Vloer 18

  • Verschillende houtsorteringen mogelijk
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Geolied met "Woca transparant"
  • Nederlands product
  Merk:
  Floer
  Productnr.:
  FL2030-MBGRV
  Afmetingen:
  90 x 18 x 1.6 cm
  V-groef:
  4
  Land van herkomst:
  Nederland
  Geschikt voor vloerverwarming:
  Ja
  Houtsortering:
  Rustiek AB / 1-Bis / Noestvrij
  Jaren garantie:
  15
  Waterbestendig:
  Redelijk
  Materiaal:
  Eikenhout
  Keurmerk:
  PEFC
  Kleur:
  Naturel Geolied
  Lengte:
  90 cm
  Breedte:
  18 cm
  Dikte:
  1,6 cm

  Multiplank Reuze Visgraat XL Eiken Lamelparket Geolied Vloer 18

  Floer Reuze Visgraat Geolied - werkingsarme duoplanken!

  De Floer Geoliede Reuze Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze Reuze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Dankzij de eenvoudige en maatvaste verbindingen is het zeer eenvoudig om dit XL visgraat parket zelf leggen. Deze voorgeloliede Visgraat parket vloeren zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. Wenst u een nog groter formaat visgraat, een andere bewerking of een andere kleur olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Om de robuuste visgraatplank een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke toplaag. Deze eiken toplaag heeft de houtsortering Rustiek AB. De noesten zijn gestopt met vloeibaar hout om deze eiken visgraat parket vloer egaal te maken. Zo bent u zeker van een vlak en veilig eiken oppervlak. Er kan ook worden gekozen voor een visgraat met rustieke open noesten. Met een ongestopte plank haalt u de echte natuurlijke uitstraling van een houten vloer in huis! Bovendien is het ook mogelijk om de visgraat vloeren te producern in een minder rustieke houtsortering. U heeft dan de keuze uit de 1-Bis houtsortering of de Noestvrij houtsortering. Bij de 1-Bis houtsortering bevatten de planken slechts kwastjes en pitjes van maximaal 1,8 cm. Bij de Noestvrij houtsortering zijn de planken zelfs nog egaler. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige rustieke planken. Gaat u dit rustiek blank geoliede visgraat parket zelf leggen? Het parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Houdt de 10% snijverlies aan bij het berekenen van de benodigde aantallen. Bij het leggen van een visgraat verband heeft u meer snijverlies als bij het leggen van het standaard lamelparket. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Deze 16 mm dikke aanbieding visgraat parket planken zijn voorzien van een kleurloze olie. Zo onstaat er een prachtig neutraal eiken kleur vloer. We raden aan de parketvloer na het leggen af te werken met de Woca onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de vloer 1 x in de 2 weken zepen met de Woca natuurzeep. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren op maat geproduceerd en gratis thuisbezorgd.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Deze vloer is ook uitstekend toe te passen voor commercieel gebruik. Houdt u wel rekening mee dat de vloer geolied is. Dit betekend dat de vloer wel enige onderhoud behoeft. U kunt de vloer minimaal 1 tot 2 keer in de maand dweilen met de Woca Natuurzeep. Mochten er doffe plekken ontstaan op de vloer dan kunt u de vloer opnieuw in de onderhoudsolie zetten. Op deze wijze blijft de vloer lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. 

  Daarnaast kan de 4 mm dikke eiken toplaag van deze parket vloer minimaal 3 keer professioneel worden opgeschuurd. Dit opschuren van het eiken kunt u doen wanneer de vloer bijvoorbeeld beschadigd is. Deze vloer is dus goed toe te passen bij intensief commercieel gebruik wanneer de vloer op de juiste manier wordt onderhouden.

  De traditionele "tapis" visgraat vloeren kunnen inderdaad niet zwevend worden gelegd, deze vloeren moeten worden verlijmd en verspijkerd op een onderplaat.

  De visgraat duoplank bestaat echter uit een eiken toplaag met een multiplex onderplaat. Doordat de verschillende houtlagen kruislings op elkaar worden verlijmd ontstaat een werkingsarme plank. Door het rustige karakter van de plank kan deze ook zwevend worden gelegd. Het visgraat wordt verlijmd in de verbinding en zal dus altijd goed blijven liggen.

  Echter blijft het een "levend" houtproduct en zal de plank altijd enigszins werking blijven vertonen. Bij het zwevend leggen kan bij wisselde temperaturen wel minimale kier vorming ontstaan. Dit trekt altijd vanzelf weer weg. Mocht u dit storend vinden dan raad ik aan toch te kiezen voor de verlijmde legservice.

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parketvloer - Naturel Geolied 90 x 18 x 1,6 cm Bruine Visgraatvloer Floer Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Geolied 90 x 18 cm PEFC   |   Extra groot reuze visgraat   |   Gestopt & Geolied vloeroppervlak
  Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt