Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld 90 x 18 cm

PEFC   |   Ongeolied oppervlak   |   Hoogwaardig Europees eiken

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 54,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Delen via WhatsApp
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Multiplank Reuze Visgraat Eiken Onbehandelde Lamelparket 18

  Merk:
  Floer
  Productnr.:
  FL2030-MBORV
  Afmetingen:
  90 x 18 x 1,6 cm
  Behandeling:
  Gestopt
  Duurzaamheid:
  10 jaar garantie
  Aantal groeven:
  4
  Materiaal:
  Eiken Hout
  Keurmerk:
  PEFC
  Kleur:
  Onbehandeld eiken
  Lengte:
  90 cm
  Breedte:
  18 cm
  Dikte:
  1,6 cm

  Multiplank Reuze Visgraat Eiken Onbehandelde Lamelparket 18

  • Verschillende houtsorteringen mogelijk
  • Werkingsarme duoplank
  • Nederlandse productie
  • 10 jaar garantie

  Floer Reuze Visgraat Onbehandeld - werkingsarme duoplanken!

  De robuuste Floer Onbehandelde Reuze Visgraat multiplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze reuze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Dankzij de eenvoudige en maatvaste verbindingen is het zeer eenvoudig om dit visgraat parket zelf leggen. Deze 18 cm brede Onbehandelde Visgraat parket vloeren zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. Wenst u een groter formaat visgraat, een bewerking of (kleur) olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Om de visgraatplank een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke AB toplaag. De relatief kleine noesten zijn gestopt met vloeibaar hout om deze eiken visgraat parket vloer egaal te maken. Zo bent u zeker van een vlak en veilig eiken oppervlak. Er kan ook worden gekozen voor een reuze visgraat met rustieke open noesten of een andere houtsortering. Met een ongestopte plank haalt u de echte natuurlijke uitstraling van een houten vloer in huis! Het visgraat kan ook noestvrij worden geproduceerd. Dit wordt ook wel de prime houtsortering genoemd en de planken bevatten dan niet of nauwelijks pitjes en kwastjes. Daarnaast is ook de 1-Bis houtsortering mogelijk. Bij deze houtsortering bevatten de planken kwastjes en pitjes van maximaal 15 mm groot. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige rustieke planken. Gaat u dit rustiek Onbehandeld extra brede visgraat parket zelf leggen? Het parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Houdt de 10% snijverlies aan bij het berekenen van de benodigde aantallen. Bij het leggen van een visgraat verband heeft u meer snijverlies als bij het leggen van het standaard lamelparket. Voor behoudt van de 10 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Deze 16 mm dikke aanbieding visgraat parket planken worden onbehandeld bij u thuis geleverd. Zo kunt u het parket met de gewenste kleur olie nabehandelen. We raden aan de parketvloer na het leggen in ieder geval 1 keer af te werken met een masterolie. Vervolgens 1 keer nabehandelen met de Woca onderhoudsolie voor de juiste bescherming. Verder kunt u de vloer 1 x in de 2 weken zepen met de Woca natuurzeep. U vindt deze producten tussen de bijbehorende producten. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren op maat geproduceerd en gratis thuisbezorgd.


  Vragen & antwoorden over dit product

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parketvloer - Blank Onbehandeld 90 x 18 x 1,6 cm Standaard Lamelparket product Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Onbehandeld 90 x 18 cm PEFC   |   Ongeolied oppervlak   |   Hoogwaardig Europees eiken
  Vanaf € 54,95 Per m2 incl. BTW