Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Wit Geolied 90 x 18 cm

PEFC   |   A-kwaliteit reuze duoplank   |   Trendy wit geolied design

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket Wit Geolied 18cm

  • Keuze uit verschillende houtsorteringen
  • Nederlands product
  • Geolied met "Woca wit"
  • Hoogwaardig Europees eiken
  Merk:
  Floer
  Productnr.:
  FL2030-MWGRV
  Afmetingen:
  90 x 18 x 1.6 cm
  Extra:
  Populair
  V-groef:
  4
  Land van herkomst:
  Nederland
  Geschikt voor vloerverwarming:
  Ja
  Houtsortering:
  Rustiek AB / 1-Bis / Noestvrij
  Jaren garantie:
  15
  Waterbestendig:
  Redelijk
  Materiaal:
  Eikenhout
  Keurmerk:
  PEFC
  Kleur:
  Wit Geolied
  Lengte:
  90 cm
  Breedte:
  18 cm
  Dikte:
  1,6 cm

  Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket Wit Geolied 18cm

  Floer Reuze Visgraat Wit Geolied - werkingsarme duoplanken!

  De Wit Geoliede Floer Reuze Visgraat multiplanken met de Europees Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke Russisch berken multiplank drager. Deze plank opbouw zorgt voor een XL white wash visgraat vloer die minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Zo blijft het lamel parket rustiger liggen bij grote temperatuur en luchtvochtigheid verschillen. Ook maakt deze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Deze Visgraat parket vloeren in de witte white wash olie zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. Hierdoor kunnen we u een garantie van 15 jaar geven op deze parketvloeren. Wenst u een nog groter formaat visgraat, een gerookte visgraat vloer of een andere kleur olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Deze 16 mm robuuste visgraat formaat parket planken zijn wit geolied. Zo ontstaat er een prachtig trendy lichte vloer. Om deze reuze visgraat vloeren een levendig karakter te geven kan er worden gekozen voor een Rustieke toplaag uit de houtsortering Rustiek AB. De levende toplaag bevat noesten die zijn gestopt met vloeibaar hout om een vlak en kindvriendelijke vloeroppervlak te creëren. Heeft u liever een visgraat parketvloer in witte olie met open noesten voor een levend resultaat? Door gebruik te maken van een Nederlandse productie faciliteit kan het parket worden geproduceerd naar uw wensen. Zo kunt u ook kiezen voor planken met een 1-Bis of Noestvrij houtsortering. Bij de 1-Bis houtsortering bevatten de noestarme planken slechts pitjes en kwastjes van maximaal 18 mm. Bij de Noestvrij houtsortering bevatten de planken niet tot nauwelijks oneffenheden. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd onder strenge kwaliteit controles. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit unieke XL lamelparket. U bent hierdoor verzekerd van maatvaste en kwalitatief hoogwaardige planken. Gaat u dit rustiek wit geoliede visgraat parket zelf leggen? Het parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. We raden aan de vloer na het leggen te behandelen met de Woca onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de vloer 1 keer in de 2 weken reinigen met de Woca natuurzeep. Bij parketzaak Gadero worden alle visgraat parket vloeren Gratis Thuisbezorgd.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Deze vloer is ook uitstekend toe te passen voor commercieel gebruik. Houdt u wel rekening mee dat de vloer geolied is. Dit betekend dat de vloer wel enige onderhoud behoeft. U kunt de vloer minimaal 1 tot 2 keer in de maand dweilen met de Woca Natuurzeep. Mochten er doffe plekken ontstaan op de vloer dan kunt u de vloer opnieuw in de onderhoudsolie zetten. Op deze wijze blijft de vloer lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. 

  Daarnaast kan de 4 mm dikke eiken toplaag van deze parket vloer minimaal 3 keer professioneel worden opgeschuurd. Dit opschuren van het eiken kunt u doen wanneer de vloer bijvoorbeeld beschadigd is. Deze vloer is dus goed toe te passen bij intensief commercieel gebruik wanneer de vloer op de juiste manier wordt onderhouden.

  De traditionele "tapis" visgraat vloeren kunnen inderdaad niet zwevend worden gelegd, deze vloeren moeten worden verlijmd en verspijkerd op een onderplaat.

  De visgraat duoplank bestaat echter uit een eiken toplaag met een multiplex onderplaat. Doordat de verschillende houtlagen kruislings op elkaar worden verlijmd ontstaat een werkingsarme plank. Door het rustige karakter van de plank kan deze ook zwevend worden gelegd. Het visgraat wordt verlijmd in de verbinding en zal dus altijd goed blijven liggen.

  Echter blijft het een "levend" houtproduct en zal de plank altijd enigszins werking blijven vertonen. Bij het zwevend leggen kan bij wisselde temperaturen wel minimale kier vorming ontstaan. Dit trekt altijd vanzelf weer weg. Mocht u dit storend vinden dan raad ik aan toch te kiezen voor de verlijmde legservice.

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  Populair Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Wit Geolied 90 x 18 x 1,6 cm White Wash Floer Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Wit Geolied 90 x 18 cm PEFC   |   A-kwaliteit reuze duoplank   |   Trendy wit geolied design
  Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW