Multiplank Eiken Parket Vloer - Gerookt & Wit Geolied 20

PEFC   |   Sfeervol donker gerookt   |   Gestopte noesten en scheuren

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 54,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 100 stuks 2% korting
Delen via WhatsApp

Specificaties voor Multiplank XL Eiken Lamel Parket - Enkel Gerookt & Wit Geolied 20 x 1,6 cm

Merk:
Floer
Productnr.:
FL2004-DERWG-20
Afmetingen:
200 - 240 x 20 x 1,6 cm
Extra:
Trend 2017
Behandeling:
Geolied, Gerookt
Duurzaamheid:
10 jaar garantie
Aantal groeven:
2
Materiaal:
Eiken Hout
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Wit Geolied
Lengte:
200 - 240 cm
Breedte:
20 cm
Dikte:
1,6 cm

Multiplank XL Eiken Lamel Parket - Enkel Gerookt & Wit Geolied 20 x 1,6 cm

  • 10 jaar garantie
  • Made in Holland
  • Werkingsarme vloerdelen
  • Europees eiken

Floer lamel parket XL Gerookt & Wit Geolied - werkingsarme multiplank!

Deze eiken houten vloer gerookt en met witte olie behoort tot onze bestsellers van 2015. De Enkel Gerookte en Wit Geoliede Floer XL Duoplanken met de Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. De extra dikke Multiplanken met de White Wash olie zijn enkel gerookt met ammoniak in een speciale rookcabine. De reactie van het ammoniak met het looizuur uit het eiken geeft de planken een donkere tint in de nerven. Bovendien reageert elke plank anders op dit roken, door de verschillende hoeveelheden looizuur per plank, en onstaat er dus ook een sfeervol kleurverschil. Na het roken zijn deze 20 cm brede vloerplanken afgewerkt met een witte parketolie. Dus klaar om gelegd te worden. Deze gerookte en wit geoliede parketvloer van het A-merk Floer wordt bovendien Gratis Thuisbezorgd!

Rustiek ABC, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij?

Dit XL parket van A-merk Floer is standaard geproduceerd met een eiken toplaag uit de rustiek ABC houtsortering. Dit houdt in dat de planken noesten, spinthout en scheuren hebben. Deze houtstructuur zorgt voor een fraaie plank met een levendige uitstraling. Doordat de open noesten zijn gestopt met vloeibaar hout is deze vloer wel vlak en dus kindvriendelijk.  Daarnaast heeft u ook de keuze uit de houtsorteringen Rustiek A, 1-Bis en Noestvrij. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. De verschillende houtlagen van deze white wash duoplank zijn dwars op elkaar verlijmd. Zo wordt er gezorgd voor een houten plank, met een landhuis formaat, die weinig tot geen werking vertoont. Dit maakt deze parket vloeren samen met de dunne plank opbouw uiterst geschikt voor gebruik met een vloerverwarming. Daarnaast is het gebruikte eiken hout A-kwaliteit Europees Eiken en wordt dit onder strenge controle's verwerkt. Dit betekent dat de parketplanken uitermate maatvast zijn en dit merkt u tijdens het leggen van deze eiken vloer. Gaat u het parket zelf zwevend leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Multiplank lamel parket leggen en onderhouden

Doordat het Floer parket in de wit white wash olie van hoogwaardige kwaliteit is kan hier 10 jaar garantie op worden gegeven. Pas op met B-kwaliteit uit landen als China. Deze eiken toplagen zijn vaak van lage kwaliteit en slecht verlijmd waardoor ze snel loslaten. De in Nederland geproduceerde Floer parket planken zijn voorzien van een eenvoudige mes en groef verbinding waardoor het makkelijk is te leggen. Reinig de parket vloer 1 x in de 2 weken met de Woca natuurzeep. Deze zeep brengt naast het reinigen ook een beschermlaag aan op de eiken toplaag. De Gerookte en Wit Geoliede parket vloeren van Floer worden in Nederland geproduceerd. Dit maakt het ook mogelijk om de houten vloer naar uw wensen te produceren. Neem contact op voor eventueel maatwerk. De planklengtes van de Floer parketvloeren liggen tussen de 200 en 240 cm met 10 % kortere delen.

Houtsortering rustiek ABC - Bekijk hier alle houtstructuren

Lamelparket Rustiek ABC Houtsortering parketvloer


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Trend 2017 Parket Rustiek Enkel Gerookt en Wit Geolied eiken houten lamel vloer 1,6 x 20 cm Multiplank XL Eiken Lamel Parket - Enkel Gerookt & Wit Geolied 20 x 1,6 cm PEFC   |   Sfeervol donker gerookt   |   Gestopte noesten en scheuren
€ 54,95 Per m2 incl. BTW