Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Wit Geolied 18 x 1.2 cm

Productnummer: FL2004-DEWG-18 Made in Holland   |   Geschikt voor vloerverwarming 1 productbeoordeling

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 44,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

 • Eiken Multiplank Lamel Parket Vloer - Wit Geolied 18 cm
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Eiken Multiplank Lamel Parket Vloer - Wit Geolied 18 cm

  • Fabrieks geolied met "Woca wit"
  • Werkingsarme duoplank
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Nederlandse productie

  Eiken Multiplank Lamel Parket Vloer - Wit Geolied 18 cm

  Floer lamel parket Wit Geolied - werkingsarme multiplank!

  De Wit Geoliede Floer Duoplanken met de Eiken toplaag van 3 mm zijn verlijmd op een 9 mm dikke berken multiplank drager. Door gebruik te maken van een deze plankopbouw wordt grove werking van het hout voorkomen. Dit maakt de eiken houten multiplanken vloer met een totale dikte van 1,2 cm zeer geschikt voor gebruik bij een vloerverwarming. De witte lamelparket vloeren van het A-merk Floer worden in Nederland geprocudeerd en zijn zeer maatvast. Dit zorgt voor een makkelijke verwerking van de planken en een vlak eindresultaat van de totale vloer. Het toegepaste eiken hout is hoogwaardig Europees eiken. De White Wash parket vloeren zijn voorzien van een garantie van maar liefst 15 jaar.

  Rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij?

  Parketspecialist Gadero bezorgd alle vloeren Gratis bij u aan huis! Het toegepaste eiken hout bestaat uit kwalitatief uitstekend Europees Eiken. De wit geoliede eiken toplaag kan verschillende structuren bevatten. Deze structuren zijn afhankelijk van de houtsortering waaruit het hout komt. Zo kun u kiezen voor een prachtige levendige houtstructuur met de bijbehorende knoesten, barsten en spinthout van een rustieke ABC hout sortering. Daarnaast kunt u kiezen voor de Rustiek A houtsortering waar de planken een iets rustiger karakter hebben. Tevens kunt u kiezen voor een nog strakkere 1-Bis houtsortering of een zelfs Noestvrije houtsortering. De noesten en barsten zijn  standaard gestopt met vloeibaar hout voor een vlak vloeroppervlak. Bovendien is de eiken houten vloer met gestopte noesten makkelijker te onderhouden en veiliger voor kinderen. Dit maakt deze parketvloer zeer populair onder gezinnen met jonge kinderen. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. De 12 mm dikke vloerplanken zijn voorzien van een wit gekleurde olie en kunnen worden afgewerkt met de Woca Onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de witte parketvloer onderhouden door deze 1 keer per 2 weken in te zepen met de Woca natuurzeep.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Multiplank lamel parket leggen en onderhouden

  Heeft u liever dikkere eiken white wash vloerdelen van maar liefst 2 cm, een plank in een andere breedte of toch massief eiken vloerdelen? Bij Gadero laten we het parket op maat door Floer produceren. Zo kunnen we de parket vloerdelen volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in deze houten parketvloeren. Door gebruik te maken van een eenvoudig en maatvast mes- en groefsysteem zijn deze witte eiken vloerdelen zeer eenvoudig te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. De eiken planken lengte's liggen tussen de 200 en 240 cm met 10 % kortere delen. 

  Houtsortering rustiek ABC - Bekijk hier alle houtstructuren

  Lamelparket Rustiek ABC Houtsortering parketvloer


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen
  White wash vloer 1bis gekocht. Veel goedkoper dan noestvrij en amper noesten!

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Populair Parket Rustiek Wit Geolied Eiken vloeren 18 x 1,2 cm Witte parketvloer houten vloerFloer Eiken Multiplank Lamel Parket - Wit Geolied 18 x 1,2 cm Made in Holland   |   Geschikt voor vloerverwarming
  Vanaf € 44,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

  Laatst bekeken door u