Eiken Multiplank Parket Vloer - Wit Geolied 18 cm Lamel

PEFC   |   Trendy White Wash parket   |   Geschikt voor vloerverwarming

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 44,95 Per m2 incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 100 stuks 2% korting
Delen via WhatsApp

Specificaties voor Eiken Multiplank Lamel Parket - Wit Geolied 18 x 1,2 cm

Merk:
Floer
Productnr.:
FL2004-DEWG-18
Afmetingen:
200 - 240 x 18 x 1,2 cm
Extra:
Meest verkocht
Behandeling:
Geolied
Duurzaamheid:
10 jaar garantie
Aantal groeven:
2
Materiaal:
Eiken Hout
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Wit Geolied
Lengte:
200 - 240 cm
Breedte:
18 cm
Dikte:
1,2 cm

Eiken Multiplank Lamel Parket - Wit Geolied 18 x 1,2 cm

  • Fabrieks geolied met "Woca wit"
  • Werkingsarme duoplank
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Nederlandse productie

Floer lamel parket Wit Geolied - werkingsarme multiplank!

De Wit Geoliede Floer Duoplanken met de Eiken toplaag van 3 mm zijn verlijmd op een 9 mm dikke berken multiplank drager. Door gebruik te maken van een deze plankopbouw wordt grove werking van het hout voorkomen. Dit maakt de eiken houten multiplanken vloer met een totale dikte van 1,2 cm zeer geschikt voor gebruik bij een vloerverwarming. De witte lamelparket vloeren van het A-merk Floer worden in Nederland geprocudeerd en zijn zeer maatvast. Dit zorgt voor een makkelijke verwerking van de planken en een vlak eindresultaat van de totale vloer. Het toegepaste eiken hout is hoogwaardig Europees eiken. De White Wash parket vloeren zijn voorzien van een garantie van maar liefst 10 jaar.

Rustiek ABC, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij?

Parketspecialist Gadero bezorgd alle vloeren Gratis bij u aan huis! Het toegepaste eiken hout bestaat uit kwalitatief uitstekend Europees Eiken. De wit geoliede eiken toplaag kan verschillende structuren bevatten. Deze structuren zijn afhankelijk van de houtsortering waaruit het hout komt. Zo kun u kiezen voor een prachtige levendige houtstructuur met de bijbehorende knoesten, barsten en spinthout van een rustieke ABC hout sortering. Daarnaast kunt u kiezen voor de Rustiek A houtsortering waar de planken een iets rustiger karakter hebben. Tevens kunt u kiezen voor een nog strakkere 1-Bis houtsortering of een zelfs Noestvrije houtsortering. De noesten en barsten zijn  standaard gestopt met vloeibaar hout voor een vlak vloeroppervlak. Bovendien is de eiken houten vloer met gestopte noesten makkelijker te onderhouden en veiliger voor kinderen. Dit maakt deze parketvloer zeer populair onder gezinnen met jonge kinderen. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. De 12 mm dikke vloerplanken zijn voorzien van een wit gekleurde olie en kunnen worden afgewerkt met de Woca Onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de witte parketvloer onderhouden door deze 1 keer per 2 weken in te zepen met de Woca natuurzeep.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Multiplank lamel parket leggen en onderhouden

Heeft u liever dikkere eiken white wash vloerdelen van maar liefst 2 cm, een plank in een andere breedte of toch massief eiken vloerdelen? Bij Gadero laten we het parket op maat door Floer produceren. Zo kunnen we de parket vloerdelen volledig aanpassen aan de wensen van onze klanten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in deze houten parketvloeren. Door gebruik te maken van een eenvoudig en maatvast mes- en groefsysteem zijn deze witte eiken vloerdelen zeer eenvoudig te leggen. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. De eiken planken lengte's liggen tussen de 200 en 240 cm met 10 % kortere delen. 

Houtsortering rustiek ABC - Bekijk hier alle houtstructuren

Lamelparket Rustiek ABC Houtsortering parketvloer


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Meest verkocht Parket Rustiek Wit Geolied Eiken vloeren 18 x 1,2 cm Witte parketvloer houten vloer Eiken Multiplank Lamel Parket - Wit Geolied 18 x 1,2 cm PEFC   |   Trendy White Wash parket   |   Geschikt voor vloerverwarming
€ 44,95 Per m2 incl. BTW