Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Grijs Geolied 18 x 1.2 cm

Productnummer: FL2004-DEGG-18 Trendy grijs geolied design   |   Werkingsarme duoplank

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Gratis levering

Vanaf € 49,95 Per m2
of betaal in termijnen Meer info
Delen via WhatsApp
Eiken Multiplank Parket Lamel - Grijs Geolied 18 cm
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek ABC € 49,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek AB € 53,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Rustiek A € 57,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm 1-Bis € 61,95Per m2
200 - 240 cm x 18 cm x 1,2 cm Noestvrij € 69,95Per m2

Voor- en nadelen van Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Grijs Geolied 18 x 1.2 cm

  • Trendy Grey Wash design
  • A-kwaliteit Europees eiken
  • Nederlandse productie
  • 15 jaar garantie

Floer Eiken Multiplank Lamel Parket - Grijs Geolied 18 x 1.2 cm

Floer lamel parket Grijs Geolied - werkingsarme multiplank!

Op zoek naar een moderne grijze eiken vloer? Het Floer Grijs geoliede parket is voorzien van een matte grijze parket olie. Dankzij deze olie blijft de natuurlijke structuur en uitstraling van het eiken behouden. De houten parket vloer wordt in de fabriek in Nederland geproduceerd. Hier wordt het Europees eiken gezaagd, geschaafd, bewerkt en behandeld. Dit houdt in dat de vloer ook in de fabriek met grijze olie wordt afgewerkt. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig maar ook kant-en-klaar product. We geven een fabrieks garantie van maar liefst 15 jaar op deze eiken houten vloeren. Daarnaast bezorgen we bij parket speciaalzaak Gadero al onze vloeren gratis bij u aan huis! 

Rustiek ABC, Rustiek AB, Rustiek A, 1-Bis of Noestvrij?

De 18 cm brede grijs geoliede duoplank vloeren van het Nederlandse merk Floer bestaan uit een meerlaagse plank opbouw. De toplaag van 3 mm Europees eiken wordt verlijmd op een multiplank van 9 mm Russisch berken. Doordat de verschillende lagen kruislings worden verlijmd werken deze grijze eiken duoplanken een stuk minder dan massieve eiken vloeren. Dit maakt deze dunne plank zeer geschikt voor het leggen op een vloerverwarming. De eiken toplaag van de grijs geoliede parket vloer heeft wordt standaard geproduceerd met een rustieke ABC houtstructuur. Dit wil zeggen dat de vloer grote noesten en barsten bevat (zie onderstaande afbeelding). De oneffenheden zijn opgevuld met vloeibaar hout om een egaal vloer oppervlak te creeën. U kunt daarnaast ook kiezen voor hout met uit een strakkere houtsortering. Dit zijn de Rustiek A, 1-Bis of Noestvrije sorteringen. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Heeft u liever een andere breedte of behandeling? Het Floer parket wordt op maat geproduceerd waardoor al uw wensen eenvoudig kunnen worden meegenomen. Neem gerust even contact op met onze vloer adviseurs.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Multiplank lamel parket leggen en onderhouden

De Nederlands geproduceerde vloeren worden enkel geproduceerd uit de beste materialen. Zo wordt alleen Europees eiken en Russisch berken gebruikt bij het produceren van de Grijs geoliede Duoplank vloer. Daarnaast wordt er tijdens de productie streng gecontroleerd op maatvastheid. Hier ervaart u het plezier van tijdens het leggen van deze eiken lamelparket vloer. Zoekt u advies over bijvoorbeeld het berekenen van de materialen of het leggen van de vloer? We geven u hier enkele tips en instructies voor het leggen van lamel parket. We adviseren deze vloer 1 a 2 keer per maand te dweilen met de bijborende natuurzeep. De Grijze eiken multiplanken hebben een lengte tussen de 200 en 240 cm. Daarnaast bestaat er kans op kortere lengte's bij 10 % van de vloerdelen.

Houtsortering rustiek ABC - Bekijk hier alle houtstructuren

Lamelparket Rustiek ABC Houtsortering parketvloer


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik een proefstukje bestel is dat dan een hele plank op kleur en zitten er aan 1 kopse kant en 1 lange kant een groef en aan de andere kopse- en lange kant de veer?

De proefmonsters worden geleverd ter indicatie van de kleur, behandeling en kwaliteit van het Floer parket. Wanneer u een proefmonster besteld van deze vloeren krijgt u een monster toegestuurd van 18 cm breed voorzien van de bestelde kleur en behandeling. Het proefstukje heeft daarbij een lengte van ongeveer 15-20 cm. Deze monsters bevatten aan de zijden een mes- en groefverbinding en afhankelijk van uit welk deel, van een volle plank, het monster is gezaagd kunnen deze ook aan de kopse kant een mes- en groef verbinding bevatten.

Daar de Floer Parket vloeren in Nederland voor u op maat worden geproduceerd kunnen alle mogelijke kleuren, behandelingen en afmetingen met elkaar worden gecombineerd. Dit maakt het voor ons onmogelijk om van elke variant een monster beschikbaar te hebben. Om deze reden hebben wij enkel monsters met een breedte van 18 cm op voorraad.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Parket Rustiek Grijs Geolied Eiken Houten Grijze vloeren 18 x 1,2 cm ProductFloer Eiken Multiplank Lamel Parket - Grijs Geolied 18 x 1,2 cm Trendy grijs geolied design   |   Werkingsarme duoplank
Vanaf € 49,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u