Floer Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Enkel Gerookt & Wit Geolied 90 x 18 cm

Productnummer: FL2030-DRVEGW Keuze uit verschillende houtsorteringen   |   Kort donker grijs gerookt

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 67,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Voor- en nadelen van Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer Kort Gerookt Wit Olie 18

  • Nederlands geproduceerd
  • Trendy grijs gerookt design
  • Hoogwaardig Europees eiken
  • Werkingsarme duoplank

Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer Kort Gerookt Wit Olie 18

Floer Reuze Visgraat Enkel Gerookt & Wit Geolied - werkingsarme duoplanken!

De Robuuste gerookte XL Visgraat parket vloeren van Floer in de witte white wash olie zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. De Reuze Visgraat enkel gerookt en wit geoliede lamelparket multiplanken met Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een witte parketvloer die minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze Reuze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Dankzij de maatvaste mes- en groef verbinding is het leggen van deze duoplank visgraat vloeren zeer eenvoudig. Wenst u een groter formaat visgraat, een verouderd parket of een andere olie afwerking? Neem contact met ons op voor maatwerk! Bij vloerenwinkel Gadero worden deze visgraat vloeren Gratis Thuisbezorgd.

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

De 16 mm dikke eiken multiplanken worden in een cabine enkel kort gerookt met ammoniak. Het looizuur in het eiken reageert op dit ammoniak en kleurt hierdoor donkerder. Elke wit geoliede eiken plank bevatten verschillende hoeveelheden looizuur wat zorgt voor een speels kleurverschil tussen de verschillende visgraat planken. Na het roken wordt dit 18 cm brede lamelparket wit geolied om tot een sfeervolle white wash parketvloer te komen. Bij deze reuze visgraatplanken kan worden gekozen voor een eiken toplaag uit de houtsortering rustiek AB. Dit zorgt voor fraaie noesten in het eiken die zijn gestopt met vloeibaar hout. Door de noesten te stoppen onstaat er een veilig en kindvriendelijk vloeroppervlak. Bent u opzoek naar een natuurlijk eiken visgraat parketvloer met open noesten? Door gebruik te maken van een eigen productie maken we deze enkel gerookte vloeren voor u op maat. Zo kunnen we de parketvloer produceren naar uw wensen. Ook kunnen de visgraat vloeren worden geproduceerd met een noestvrije eiken toplaag. Dit is de 1-Bis houtsortering. Bij deze houtsortering bevatten de planken slecht pitjes en kwastjes van maximaal 18 mm. U kunt daarnaast ook kiezen voor een nog egaler vloeroppervlak met de Noestvrije houtsortering. Deze houtsortering wordt ook wel prime genoemd. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

De Witte Reuze Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er wordt alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van een maatvaste en kwalitatief hoogwaardige visgraat parketvloer. Gaat u dit wit geoliede XL lamelparket zelf te leggen? Het gerookte parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. We raden aan deze witte lamelparket vloer na het leggen af te werken met de Woca onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de vloer reinigen met de Woca natuurzeep voor een intense reiniging en nieuwe beschermlaag. Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist.


Vragen & antwoorden over dit product

Leggen jullie ook vloeren en wat zijn de kosten hiervan?

Bij al onze vloeren bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice. De kosten van deze legservice hangen af van uw keuze om de vloer verlijmd te laten leggen of de vloer zwevend te leggen. 

De kosten voor het verlijmd laten leggen van een visgraat vloer inclusief primer en lijm zijn: €37,95 per m2

De kosten voor het zwevend laten leggen van een visgraat vloer zijn inclusief het leggen van de ondervloer:  €24,95 per m2

Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Multiplank Reuze Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Wit Geolied 90 x 18 x 1,6 cm Grijs FloerFloer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Enkel Gerookt & Wit Geolied 90 x 18 cm Keuze uit verschillende houtsorteringen   |   Kort donker grijs gerookt
Vanaf € 67,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u