Floer Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL2030-MDGWV-12 Sfeervol donker gerookt   |   Makkelijk te leggen duoplank 2 productbeoordelingen

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 64,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

 • Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer Dubbel Gerookt Wit Olie
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer Dubbel Gerookt Wit Olie

  • Verschillende houtsorteringen mogelijk
  • Nederlandse productie
  • Trendy grijs gerookt
  • A-kwaliteit Europees eiken

  Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer Dubbel Gerookt Wit Olie

  Floer visgraat dubbel gerookt en wit geolied - werkingsarme duoplanken!

  De gerookte Visgraat parket vloeren van Floer in de witte white wash olie zijn in Nederland geproduceerd uit A-kwaliteit Europees Eiken. De Visgraat gerookt en wit geoliede lamelparket multiplanken met Eiken toplaag van 4 mm zijn verlijmd op een 12 mm dikke berken multiplank drager. Deze plankopbouw zorgt voor een wit, white wash parket wat minder werking vertoond dan een massieve eiken vloer. Ook maakt deze visgraat multiplank het mogelijk de eiken houten vloer te leggen op een vloerverwarming. Voor behoudt van de 15 jaren garantie is een juiste luchtvochtigheid en verwerking vereist. Wenst u een groter formaat visgraat, een andere bewerking of een andere kleur olie? Neem contact met ons op voor maatwerk!

  Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

  Bij deze visgraatplanken kan worden gekozen voor een eiken toplaag uit de houtsortering rustiek AB. Dit zorgt voor fraaie noesten in het eiken die zijn gestopt met vloeibaar hout. Door de noesten te stoppen ontstaat er een veilig en kindvriendelijk vloeroppervlak. Bent u opzoek naar een natuurlijk eiken visgraat parketvloer met open noesten? Neem dan even contact met ons op. We kunnen de visgraat vloeren ook zonder noesten laten produceren. Wenst u een vloer van met alleen kwastjes en pitjes van maximaal 18 mm? Kies dan voor de 1-Bis variant. U kunt ook kiezen voor de prime housortering. Deze sortering wordt ook wel Noestvrij genoemd. Bij deze houtsortering heeft u een uitermate strakke vloer zonder noesten e.d. Lees hier meer over de verschillende houtstructuren.

  Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

  Duoplank visgraat leggen en onderhouden

  De Witte Visgraat planken van Floer worden in Nederland geproduceerd. Er word alleen A-kwaliteit Europees eiken en hoogwaardig Russisch berken gebruikt voor dit traditionele parket. U bent hierdoor verzekerd van een maatvaste en kwalitatief hoogwaardige visgraat parketvloer. Gaat u dit wit geoliede parket zelf te leggen? Het gerookte parket is voorzien van uitstekende mes en groef verbindingen waardoor het ook eenvoudig zwevend is te leggen. We raden aan deze witte lamelparket vloer na het leggen af te werken met de Woca onderhoudsolie. Vervolgens kunt u de vloer reinigen met de Woca natuurzeep voor een intense reiniging en nieuwe beschermlaag. Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket. De 16 mm dikke eiken multiplanken worden in een cabine gerookt met ammoniak. Het looizuur in het eiken reageert op dit ammoniak en kleurt hierdoor donkerder. Elke eiken plank bevat een verschillende hoeveelheid looizuur wat zorgt voor een speels kleurverschil tussen de verschillende visgraat planken. Na het roken wordt dit lamelparket wit geolied voor om tot een sfeervolle white wash parketvloer te komen. Bij vloerenwinkel Gadero worden deze multiplanken Gratis Thuisbezorgd.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Is deze vloer ook geschikt om gebruikt te worden in een horeca locatie? Het is bestemd voor een lunchroom. Intensief gebruik voor langere tijd.

  Deze vloer is ook uitstekend toe te passen voor commercieel gebruik. Houdt u wel rekening mee dat de vloer geolied is. Dit betekend dat de vloer wel enige onderhoud behoeft. U kunt de vloer minimaal 1 tot 2 keer in de maand dweilen met de Woca Natuurzeep. Mochten er doffe plekken ontstaan op de vloer dan kunt u de vloer opnieuw in de onderhoudsolie zetten. Op deze wijze blijft de vloer lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. 

  Daarnaast kan de 4 mm dikke eiken toplaag van deze parket vloer minimaal 3 keer professioneel worden opgeschuurd. Dit opschuren van het eiken kunt u doen wanneer de vloer bijvoorbeeld beschadigd is. Deze vloer is dus goed toe te passen bij intensief commercieel gebruik wanneer de vloer op de juiste manier wordt onderhouden.

  Hoeveel m² zit er in een pak?

  Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

  In diverse parketwinkels heb ik te horen gekregen dat zwevend leggen van visgraat parket niet kan. Hoe kan het dat jullie het wel aanbieden? Kunnen jullie garanderen dat het goed blijft liggen?

  De traditionele "tapis" visgraat vloeren kunnen inderdaad niet zwevend worden gelegd, deze vloeren moeten worden verlijmd en verspijkerd op een onderplaat.

  De visgraat duoplank bestaat echter uit een eiken toplaag met een multiplex onderplaat. Doordat de verschillende houtlagen kruislings op elkaar worden verlijmd ontstaat een werkingsarme plank. Door het rustige karakter van de plank kan deze ook zwevend worden gelegd. Het visgraat wordt verlijmd in de verbinding en zal dus altijd goed blijven liggen.

  Echter blijft het een "levend" houtproduct en zal de plank altijd enigszins werking blijven vertonen. Bij het zwevend leggen kan bij wisselde temperaturen wel minimale kier vorming ontstaan. Dit trekt altijd vanzelf weer weg. Mocht u dit storend vinden dan raad ik aan toch te kiezen voor de verlijmde legservice.

  Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

  De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

  U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

  Is de visgraat vloer nog witter te maken door behandeling? Kunnen we ook een proefmonster krijgen?

  Door deze visgraat vloer dubbel te roken wordt deze donkerder van kleur. Een wit geolied visgraat parket zonder extra rook behandeling is witter van kleur. Mocht u zoeken naar een gerookte vloer met witte olie dan is er ook nog de enkel gerookt wit geoliede visgraat vloer. Deze is dankzij de kortere rook behandeling lichter van kleur dan de dubbel gerookte vloer.

  Ik stuur u graag een aantal proefmonster toe! U kunt deze aanvragen op de productpagina van de betreffende eiken visgraat vloer.

  wat is de RC waarde, de warmte weerstand van deze vloer inclusief ondervloer?

  De totale warmte weerstand, ook wel R / RC-waarde genoemd, van deze visgraat vloer (0,115) met ondervloer (0,014) is 0,129 m2 k/w. 

  Is dit visgraat parket ook beschikbaar in de breedte van 7cm, ipv 12cm? Zo ja, wat is de prijs per m2 hiervan?

  Het Floer visgraat parket wordt geproduceerd als werkingsarme multiplank. Deze planken worden als het ware "los" aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groef verbinding. Wanneer we de vloer op minder dan 12 cm breed gaan produceren zijn de plankjes te klein om samen een geheel te vormen. 

  Voor een visgraat vloer met een plank breedte van 7 cm kunt u eens kijken naar een traditionele "tapis" vloer. Bij deze vloeren worden de plankjes op een grote vloerplaat verlijmd en gespijkerd.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen
  Zochten een grijze vloer, dit is absoluut een goed natuurlijk alternatief
  Lennart, heel erg bedankt voor je advies. Schitterend, stijlvol, topkwaliteit helemaal happy met deze vloer.

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Populair Productafbeelding Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 x 1,6 cm Grijs FloerFloer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Dubbel Gerookt & Wit Geolied 60 x 12 cm Sfeervol donker gerookt   |   Makkelijk te leggen duoplank
  Vanaf € 64,95 Per m2 incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

  Laatst bekeken door u