Multiplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Geolied 60 x 12 cm

Productnummer: FL2004-DVEG-12 Zwevend te leggen op ondervloer   |   Geschikt voor vloerverwarming

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Specificaties voor Multiplank Visgraat Eiken Parket Enkel Gerookt Olie 12

  • Meerdere houtsorteringen mogelijk
  • Nederlandse productie
  • Hoogwaardig Europees eiken
  • Warm gerookt eiken

Multiplank Visgraat Eiken Parket Enkel Gerookt Olie 12

Floer visgraat Gerookt & Geolied - werkingsarme duoplanken!

Het enkel gerookte en geoliede visgraat parket van Floer bestaat uit multiplanken geschikt voor vloerverwarming! Waar een traditionele visgraat vloer werd gelijmd en gespijkerd op grote houten platen kan dit lamelparket ook zwevend worden gelegd. Dankzij de multiplank opbouw werken deze vloeren een stuk minder dan massief eiken hout. De verschillende houtlagen zijn kruislings op elkaar verlijmd waardoor deze als het ware tegen elkaar in werken. De 4 mm Europees eiken toplaag is verlijmd op een 12 mm Russisch berken multiplank. Deze hoogwaardige materialen worden bewerkt, behandeld en geolied in Nederland. Hierdoor kunnen we uw wensen meenemen in het productieproces! We bezorgen deze vloeren gratis bij u thuis. 

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

De eiken toplaag kan worden gezaagd uit de eiken hout sortering Rustiek AB. Dit wil zeggen dat de gerookte planken noesten en barsten bevatten. Deze noesten mogen niet groter zijn dan 7 cm. Hierdoor onstaat een sfeervolle levende vloer. Deze noesten in het visgraat lamelparket worden standaard gestopt met vloeibaar hout. Op verzoek kan de vloer ook in een andere houtsortering worden geproduceerd, bijvoorbeeld noestarm (1-Bis) of compleet noestvrij (Prime). Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Na het stoppen de noesten worden de eiken planken in een cabine kort gerookt. Hierdoor wordt de kleur van de visgraat vloer iets donkerder. 

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

Deze visgraat vloeren worden in Nederland geproduceerd uit hoogwaardig Europees eiken hout. Dankzij deze A-kwaliteit materialen kunnen wij u een garantie van 15 jaar geven op deze gerookte visgraat vloer. De smalle visgraat planken worden uiterst maatvast geproduceerd en zijn hierdoor makkelijk te verwerken. Gaat u deze visgraat parket vloer zelf leggen? We helpen u graag op weg met tips voor het leggen van lamel parket. Houdt bij het berekenen van uw vloeroppervlak altijd rekening met een snijverlies van minimaal 10 % bij deze visgraat vloer. Heeft u liever een andere bewerking, behandeling of afmeting? Of toch lievere een grijze olie? Neem gerust contact op. We kunnen de vloer naar uw wensen produceren. Na het roken wordt het visgraat parket nog geolied met een naturel olie. Hierdoor hoeft u de vloer na het leggen alleen nog een keer te behandelen met de onderhoudsolie. Verolgens kunt u de vloer 2 x per maand reinigen met de Woca natuurzeep. 


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel m² zit er in een pak?

Deze eiken visgraat vloer wordt in Nederland op maat voor u geproduceerd. Het aantal bestelde vierkante meters wordt doorgegeven aan de fabriek en vervolgens geproduceerd. Pakeenheden zijn op deze visgraat duoplank vloer dus niet van toepassing. Wel moet u rekening houden met een productie en levertijd van gemiddeld 2 weken.

Leggen jullie ook vloeren en wat zijn de kosten hiervan?

Bij al onze vloeren bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice. De kosten van deze legservice hangen af van uw keuze om de vloer verlijmd te laten leggen of de vloer zwevend te leggen. 

De kosten voor het verlijmd laten leggen van een visgraat vloer inclusief primer en lijm zijn: €37,95 per m2

De kosten voor het zwevend laten leggen van een visgraat vloer zijn inclusief het leggen van de ondervloer:  €24,95 per m2

Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Geolied 60 x 12 x 1,6 cm Maatwerk Gadero Floer Duoplank Visgraat Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Geolied 60 x 12 cm Zwevend te leggen op ondervloer   |   Geschikt voor vloerverwarming
Vanaf € 62,95 Per m2 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u