Multiplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Enkel Gerookt & Geolied 90 x 18 cm

EUTR

Productnummer: FL2004-DRVEG   |   Warm licht gerookt design   |   Geschikt voor vloerverwarming

Delen via WhatsApp

Maatproduct - gemiddeld 2 week levertijd Vaste bezorgdag per postcode

Vanaf € 67,95 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor Multiplank Visgraat Eiken Parket Kort Gerookt Olie 18 cm

  • Meerdere houtsorteringen mogelijk
  • Zwevend te leggen op ondervloer
  • Hollands fabrikaat
  • Hoogwaardig Europees eiken

Multiplank Visgraat Eiken Parket Kort Gerookt Olie 18 cm

Floer Reuze Visgraat Enkel Gerookt & Geolied - werkingsarme duoplanken!

Het enkel gerookte en geoliede reuze visgraat parket van Floer bestaat uit multiplanken geschikt voor vloerverwarming! Waar een traditionele visgraat vloer gelijmd en gespijkerd wordt op grote houten platen kan dit lamelparket ook zwevend worden gelegd. Dankzij de multiplank opbouw werken deze vloeren minder dan massief eiken houten planken. De verschillende houtlagen zijn kruislings op elkaar verlijmd waardoor deze tegen elkaar in werken. De 4 mm Europees eiken toplaag is verlijmd op een 12 mm Russisch berken multiplank. Deze hoogwaardige materialen worden bewerkt, behandeld en geolied in Nederland. Hierdoor kunnen we uw wensen meenemen in het productieproces! We bezorgen deze reuze visgraat vloeren gratis bij u thuis. 

Rustiek, 1-Bis of Noestvrij?

De kort gerookte eiken toplaag kan worden gezaagd uit eiken hout met de sortering Rustiek AB. Dit wil zeggen dat de voor geoliede planken noesten en barsten bevatten. Deze noesten mogen niet groter zijn dan 7 cm. Hierdoor onstaat een sfeervolle levende vloer. Deze noesten in het visgraat lamelparket worden standaard gestopt met vloeibaar hout. Op verzoek kan deze enkel gerookte vloer ook in een andere houtsortering worden geproduceerd, bijvoorbeeld noestarm (1-Bis) of compleet noestvrij (Prime). Lees hier meer over de verschillende houtstructuren. Na het stoppen de noesten worden de eiken planken in een cabine kort gerookt. Hierdoor wordt de kleur van de visgraat vloer iets donkerder en warmer. Na het roken wordt het visgraat parket nog geolied met een naturel olie. Hierdoor hoeft u de vloer na het leggen alleen nog een keer te behandelen met de onderhoudsolie. 

Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

Duoplank visgraat leggen en onderhouden

Deze 18 cm brede rustieke visgraat vloeren worden in Nederland geproduceerd uit hoogwaardig Europees eiken hout. Dankzij deze A-kwaliteit materialen kunnen wij u een garantie van 15 jaar geven op de enkel gerookte visgraat vloer. De smalle visgraat planken worden uiterst maatvast geproduceerd en zijn hierdoor makkelijk te verwerken. Gaat u dit enkel gerookt en geolied visgraat parket zelf leggen? We helpen u graag op weg met tips voor het leggen van lamel parket. Vervolgens kunt u de vloer 2 x per maand reinigen met de Woca natuurzeep. Houdt bij het berekenen van uw vloeroppervlak altijd rekening met een snijverlies van minimaal 10 % bij deze visgraat vloer. Heeft u liever een andere bewerking, behandeling of afmeting? Of toch lievere een andere kleur olie? Neem gerust contact op. We kunnen de vloer naar uw wensen produceren. 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze vloer ook geschikt om gebruikt te worden in een horeca locatie? Het is bestemd voor een lunchroom. Intensief gebruik voor langere tijd.

Deze vloer is ook uitstekend toe te passen voor commercieel gebruik. Houdt u wel rekening mee dat de vloer geolied is. Dit betekend dat de vloer wel enige onderhoud behoeft. U kunt de vloer minimaal 1 tot 2 keer in de maand dweilen met de Woca Natuurzeep. Mochten er doffe plekken ontstaan op de vloer dan kunt u de vloer opnieuw in de onderhoudsolie zetten. Op deze wijze blijft de vloer lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. 

Daarnaast kan de 4 mm dikke eiken toplaag van deze parket vloer minimaal 3 keer professioneel worden opgeschuurd. Dit opschuren van het eiken kunt u doen wanneer de vloer bijvoorbeeld beschadigd is. Deze vloer is dus goed toe te passen bij intensief commercieel gebruik wanneer de vloer op de juiste manier wordt onderhouden.

Leggen jullie ook vloeren en wat zijn de kosten hiervan?

Bij al onze vloeren bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice. De kosten van deze legservice hangen af van uw keuze om de vloer verlijmd te laten leggen of de vloer zwevend te leggen. 

De kosten voor het verlijmd laten leggen van een visgraat vloer inclusief primer en lijm zijn: €37,95 per m2

De kosten voor het zwevend laten leggen van een visgraat vloer zijn inclusief het leggen van de ondervloer:  €24,95 per m2

Ik ben erg benieuwd of de planken ook een groef hebben. Wij vinden het namelijk niet mooi als ze strak tegen elkaar aan liggen.

De Floer visgraat planken worden standaard geproduceerd met een groef van 2 mm, ook wel microvelling genoemd. Doordat we de vloer op maat voor u maken kan het visgraat ook met een diepere groef of zonder velling worden geproduceerd.

U kunt uw wensen doorgeven door contact met ons op te nemen of door dit te vermelden bij het plaatsen van uw bestelling.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Multiplank Visgraat Rustiek Eiken Parket Vloer - Enkel Gerookt & Geolied 90 x 18 x 1,6 cm Maatwerk Gadero Floer Duoplank Reuze Visgraat Eiken Parket - Enkel Gerookt & Geolied 90 x 18 cm EUTR   |   Warm licht gerookt design   |   Geschikt voor vloerverwarming
Vanaf € 67,95 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u